Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Aanpassingen spelregels veldvoetbal

09 juni 2016
www.beekvooruit.nl
Geen spel zonder regels en voetbal is een dynamische sport... Zoals ieder jaar zijn er weer verschillende (kleine) aanpassingen doorgevoerd aan de spelregels van het veldvoetbal. Benieuwd?

Bron: http://www.scheids-assist.nl/nieuws/nieuwe-spelregels-wat-verandert-er

Nieuwe spelregels: wat verandert er?

De gewijzigde spelregels zijn per 1 juni 2016 van kracht. Op de in juni gespeelde nacompetitie- en bekerwedstrijden in het amateurvoetbal, die onderdeel uitmaken van het seizoen 2015/’16, zijn de wijzigingen echter nog niet van toepassing.
 

Kort overzicht

Naast de Engels- en Nederlandstalige versie van de spelregels veldvoetbal is hier een kort overzicht te vinden van de belangrijkste wijzigingen die voor de arbitrage van belang zijn en een kort overzicht van de voor voetballers relevante wijzigingen. 

De KNVB werkt aan een verdere uitleg met behulp van beelden, spelregelvragen aan de hand waarvan je je kennis van de regels kan testen en een Q&A.

Download de nieuwe spelregels hier!


 
Terug naar boven