Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Beek Vooruit sponsorloop 9 januari 2016

10 januari 2016
www.beekvooruit.nl
Op 9 januari vond de jaarlijkse sponsorloop bij Beek Vooruit plaats. Zoals altijd is er een goed doel gekoppeld aan deze sponsorloop.
Dit keer was het goede doel het Ronald McDonald Kinderfonds. Door het bestuur en de jeugdcommissie was veel aandacht besteed om zoveel mogelijk spelers, leiders en ouders naar het sportcomplex te laten komen om deel te nemen en of aanwezig te zijn om aan te moedigen.
Ook het weer hielp mee, want het was droog en zacht voor de tijd van het jaar. Vanaf 14:00 uur begonnen de senioren hun 5 rondes te lopen. Daarna kwamen de spelers van de A en B categorie aan de beurt. Hierna volgden de C en D spelers. Het evenement werd afgesloten door de E, F spelers en de mini pupillen.
Voor de winnaars van de mini pupillen, E en F spelers waren leuke prijzen beschikbaar gesteld. Zij werden in de kantine voor aanvang van de nieuwjaarsreceptie gehuldigd en ontvingen hun gewonnen prijzen.
Aansluitend was het tijd om gezamenlijk deel te nemen aan de nieuwjaarsreceptie, die dankzij deze sponsorloop gezellig druk bezocht werd.
Voor het goede doel is door de deelnemers  een bedrag van € 325,- bij elkaar gelopen. Daar kwam nog een bedrag van € 60,- bij aan verkochte soep en chocolademelk, gesponsord door Jumbo Miegielsen en een bijdrage van € 12,- van de E.H.B.O.
Het bestuur van Beek Vooruit besloot daarop het bedrag af te ronden op € 500,-

Hierbij willen wij alle deelnemers, toeschouwers, de bouwploeg van Beek Vooruit, vrijwilligers van Beek Vooruit, E.H.B.O. Prinsenbeek en Jumbo Miegielsen bedanken voor hun deelname, aanwezigheid, medewerking bij de organisatie en sponsoring.
Allen bedankt voor deze leuke sportieve middag en het schitterende bedrag voor het goede doel Ronald McDonald Kinderfonds.

Jeugdcommissie
Seniorencommissie
Het Bestuur van Beek Vooruit  
 


 
Terug naar boven