Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Bezoek NAC - Go Ahead Eagles

12 december 2015
Op vrijdag 11 december zijn we met alle kinderen die 15 of meer loten hebben verkocht naar de wedstrijd NAC - Go Ahead Eagles  geweest. Met een groep  van 60 kinderen en 20 volwassen in 1 bus naar NAC.
Voor we naar de wedstrijd zijn vertrokken hebben we eerst  onze " Topverkopers" in het zonnetje gezet. 

Cas Nooren  is onze topper voor dit jaar met 62 loten,  Luuk van Oosterhout Mees Roelen en Sven Pernot hebben allen 27 loten verkocht.  In het totaal hebben we een kleine 1500 loten verkocht deze 4 hebben 10% van dit totaal voor hun rekening genomen.

Cas Nooren

Cas Mees Luuk en Sven op een rijtje

Na deze toppers hadden we ook nog een beloning voor het team was per speler de meeste loten heeft verkocht. Dit is een  nieuwe prijs die dit jaar voor het eerst is te winnen.
Het team met de meeste loten per speler mag met het gehele team bij de MC Donald's gaan eten. Dit jaar was dit onze E8

de E8

Na deze huldiging zijn we allen in de bus gestapt naar NAC dat aan 1 punt  genoeg had voor een periode titel.  Vol vertrouwen in een goed afloop  het stadion in, waar NAC zeker veld overwicht had  tijdens  de wedstrijd. Maar helaas dit niet om kon zetten in doelpunten, en dus aan het einde van de wedstrijd met lege handen stonden. Ik denk dat de meeste kinderen hier niet echt mee zaten gezien de sfeer in de bus op de terug reis.


Terug op de Heikant stonden de ouders al te wachten om de kinderen weer mee terug naar huis te nemen.
Het was weer een geslaagde avond tot volgend jaar.
 


 
Terug naar boven