Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Een bijzonder Sinterklaasfeest...

29 november 2015
www.beekvooruit.nl
Wat een geweldige Sinterklaasavond was dàt in de kantine van Beek Vooruit! Zo'n 110 kinderen genoten van het bezoek van de Goedheiligman en zijn gevolg. En er kwamen nog wat bijzondere gasten...

Vreemde bezoekers op De Heikant...

Ohh kijk nou!! Niet alleen Sinterklaas was te gast op Beek Vooruit, maar ook de Paashaas en de Kerstman kwamen vanavond eventjes hallo zeggen! De Paashaas en de Kerstman waren namelijk jaloers op onze geliefde Goedheiligman. Met al die prachtige tekeningen én pakjesavond, nou zij wilden ook wel eventjes voor Sint spelen!

Gelukkig waren de jeugdspelertjes van Beek Vooruit er slim en alert en dus trapten zij niet in dat grapje! Toch mochten ze nog wel van Sint erbij blijven en werd het ook voor hen een heel gezellige avond.

 
foto van Beek Vooruit.

 

Een bedankje voor Peter Bastiaansen

Sinterklaas bedankte namens de hele vereniging Peter Bastiaansen voor al zijn vrijwilligerswerk voor de club. Want Peter heeft de afgelopen jaren met veel inzet verschillende functies bekleed en is daarbij erg belangrijk geweest voor de jeugd van Beek Vooruit.

Peter, het waren 8 mooie jaren! We zien je graag in een andere hoedanigheid terug op en rond De Heikant.
Ennuh: we zoeken nog een opvolger voor de functie van jeugdsecretaris!

 
foto van Beek Vooruit.

 

Vrijwilligers bedankt!

Wat een gezellig Sinterklaasavondje was dat hier op de Heikant, dankjewel Sinterklaas, Zwarte Pieten en alle vrijwilligers, jullie hebben 110 jeugdleden een fantastisch avondje bezorgd !

 
foto van Beek Vooruit.

 
Terug naar boven