Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Talentencompetitie: Westhoek Regio League 2015-2016

15 november 2015
www.beekvooruit.nl
Aanstaande dinsdag 17 november speelt het 'Onder 23' team van Beek Vooruit haar eerste thuiswedstrijd in de Westhoek Regio League. Tegenstander is dit keer v.v. Zwaluwe O23, die net als de Beekenaren hun eerste wedstrijd winnend afsloten. Aanvang: 20.00 uur op De Heikant.

De wedstrijd wordt gespeeld in het kader van de (vriendschappelijke) Westhoek Regio League talentencompetitie, waaraan Beek Vooruit sinds het seizoen 2013-2014 deelneemt. Het afgelopen seizoen werd Beek Vooruit in de finalewedstrijd nipt verslagen.

Beek Vooruit O23 is een combinatie van spelers uit de A-selectie en de seniorenselectie die allemaal jonger zijn dan 23 jaar. Het team speelt in steeds wisselende samenstelling en heeft als doel om jeugdspelers te laten wennen aan een hoger niveau, waardoor de overgang naar de seniorenselectie gemakkelijker verloopt.

In deze fase speelt dit team een aantal oefenwedstrijden tegen vergelijkbare teams.

Kijk voor mèèr informatie over de deelnemers, uitslagen en programma op deze link.

 
Geen nieuwsberichten gevonden
Terug naar boven