Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Wat weet jij nog van Beek Vooruit - NAC?

24 juni 2015
www.beekvooruit.nl
De afspraken zijn gemaakt, wedstrijdsponsors bekend, het programmaboekje is gereed. Wij kijken uit naar versie 2015. Maar wat weet je nog van de eerdere jaargangen?

"Hoe vaak speelden Beek Vooruit en NAC al tegen elkaar? Wat waren de uitslagen? Wie scoorden voor NAC en wie voor Beek Vooruit?"

Vragen die je in de aanloop zomaar voor de voeten krijgt. De wedstrijd roept mooie herinneringen op bij leden en (oud) spelers. "Ik werd helemaal dolgedraaid door die Ton Lokhof..." of "Mijn hoofd werd bijna van mijn romp geschoten door die Brusselers. Man, wat kon die vent hard schieten!" Topjaren zoals in 2007 toen bijna 3.500 enthousiaste bezoekers die er bij wilden zijn op het moment dat 'Pi-Air' van Hooijdonk weer terug kwam bij NAC en in 'zijn Prinsenbeek' speelde en een mindere editie toen er maar amper 700 man kwamen kijken.

Er zijn veel herinneringen aan Beek Vooruit - NAC. In de komende dagen besteden we aandacht aan de historie van deze wedstrijd. Heb jij nog anekdotes, verhalen of leuke wetenswaardigheden van eerdere edities? Leuke herinneringen, foto's of andere zaken die je wilt delen?
Laat het ons weten en stuur het naar communicatie@beekvooruit.nl, dan nemen wij het mee in de komende berichten hier op de site, op Facebook en op Twitter!

 
Terug naar boven