Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Vrijwilligersavond Beek Vooruit 2015: jij komt toch ook?

09 juni 2015
www.beekvooruit.nl
Aanstaande zaterdagavond is het zo ver: de Vrijwilligersavond 2015 van Beek Vooruit. Tijdens onze vrijwilligersavond sluiten wij het seizoen 2014-2015 op een ontspannen manier af met een drankje, een hapje en vooral veel gezelligheid. Ben je al ingeschreven?

 

Voor wie?
De Vrijwilligersavond 2015 is bestemd voor alle leiders, trainers, coaches, commissieleden en andere vrijwilligers van onze vereniging én hun partner. 

Wat gaan we doen?
Jouw mening is belangrijk. Altijd! En om op een ludieke manier te laten zien dat we graag naar jou luisteren nodigen wij onze vrijwilligers uit hun favoriete nummer door te geven. Uit alle inzendingen stellen we dan de Beek Vooruit Tophits Aller Tijden lijst samen, die onze voorzitter persoonlijk voor jullie gaat draaien!

Programma
Wij heten je graag welkom in onze TES Kantine en hebben het volgende programma in petto:
 
20:00 uur: Ontvangst
20:30 uur: Woordje van de voorzitter
21.45 uur: Start van eerste Beek Vooruit TOP POP en later een spannende loterij
22:30 uur: Aanvang hapjesbuffet
00:30 uur: Sluiting
 
Inschrijven
Laat ons even weten of jij er wel of niet bij bent via het inschrijvingsformulier onder aan deze mail. Gaat snel en simpel en wij weten dan direct op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Graag opgave voor woensdag 10 juni. Je kunt uiteraard ook een mail sturen naar de organisatie via voorzitter@beekvooruit.nl

Ben jij er ook bij?! Tot zaterdag 13 juni!

 
Terug naar boven