Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Finale KNVB beker Zuid 1, kers op de taart voor de F7

07 juni 2015
www.beekvooruit.nl
Ook de F7 had voor zichzelf een prima seizoens-toetje bedacht: na 2 kampioenschappen wilde het team graag nog de KNVB Beker veroveren. Maar dat was een lastige opgave na een giposarm voor één van je spelers zo vlak voor die finale...

Finale KNVB beker Zuid 1, kers op de taart voor de F7!

Door: Wendy de Vries

Aangekomen Bij Sarto in Tilburg voor de finale van de KNVB beker (van Zuid 1) heerste er een gemoedelijke sfeer. De coaches van TVC F5 en Beek Vooruit F7 (inmiddels bekenden van elkaar na 4 eerdere wedstrijden) wensten elkaar een goede wedstrijd en we gingen nog even met zijn allen op een sportiviteitsfoto, met onze mooie spandoeken op de achtergrond.

De E1 van Beek vooruit stond het veld ernaast te spelen en had de winst al bijna binnen toen wij begonnen. “Goed voorbeeld doet volgen” grapte ik nog. Maar dat zou nog best een kluif zou worden want 1 van onze spelers had de pech om met haar arm in het gips te belanden vlak voor de finale. Dus miste we een topper in het veld, en hadden we maar 1 wissel.

Met als laatste boodschap van de coaches “veel plezier en geniet ervan” begon Beek vooruit aan een spectaculaire eerste helft. Meteen ging de F7 vol in aan de bak, maar ook bij TVC werkte ze als paarden. Na ongeveer 15 minuten spelen viel de 1-0 voor Beek Vooruit. Het eerste schot op doel ging er niet in, maar vanuit de rebound kon onze spits nog net zijn hoofd tegen de bal krijgen en BAM…GOAL!! Het gejuich van al onze enthousiaste supporters klonk luid.

TVC die tot dan vooral op eigen helft had gespeeld ging vol ten aanval. Pff, spannend, maar echte kansen kwamen er niet waardoor onze keeper niet zoveel te doen had.

Na de rust werd de pot voortgezet door de twee ploegen die aardig aan elkaar gewaagd waren, maar waarin Beek Vooruit toch enigszins domineerde. Het was een spannende tweede helft waarin iedereen die van voetbal houdt zich prima vermaakt zou hebben. Er werd nog een doelpunt van de F7 afgekeurd, terecht of onterecht, dat was niet voor iedereen duidelijk, maar iedereen vertrouwde op het oordeel van de scheidsrechter die al heel de wedstrijd keurig floot. Toen het eind signaal klonk deed het er al helemaal niet meer toe:

KAMPIOEN!!!!!
Alles gewonnen dit seizoen wat er maar te winnen valt in een seizoen.

Waar de F7 het voetbal seizoen 2014-2015 begon met een topper: 0-16 winst in beker tegen de Veerse boys, zijn ze ook top geëindigd. Met de KNVB beker mee naar huis! Samen met de E1, jullie ook van harte Proficiat.

Coaches Edwin en Stefan, bedankt voor de gezellige fijne samenwerking, we gaan er samen nog eentje drinken op het team tijdens de feest BBQ.

Lieve jongens en meiden van de F7,

Bedankt voor al jullie sportiviteit, inzet en prachtig voetbal waar wij coaches ontzettend van hebben genoten. Helaas blijft het team niet bij elkaar volgend seizoen. Ik wens jullie allemaal nog heel veel voetbalplezier bij Beek Vooruit, waar we elkaar vast nog vaak gaan zien. We zijn trots op alles wat jullie hebben bereikt dit seizoen, die bekers en medailles zijn mooi in de kast.

Maar het meeste trots zijn wij op het feit dat jullie zo’n fijn team onderling waren, die elkaar door dik en dun hebben gesteund en alles samen deden!

www.beekvooruit.nl


 
Terug naar boven