Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

MP4 pakt 3e prijs op het grote Mini Pupillen Toernooi in Willemstad

06 juni 2015
www.beekvooruit.nl
De toppertjes van MP4 speelden dit weekend wel heeeel erg ver van huis. Naar Willemstad! Lees het verslag van hun belevenissen op dit toernooi!

MP4 pakt 3e prijs op het grote Mini Pupillen Toernooi in Willemstad
Door: Jack van Duuren

Beek Vooruit MP4 was zaterdag  6 juni jl. uitgenodigd voor het v.v. Kogelvangers Toernooi in Willemstad. Er werden in 2 pools 5 wedstrijden gespeeld en daarna  de kruisfinales. In onze pool troffen wij als tegenstander aan; Virtus (Zevenbergen), v.v. Kogelvangers (Willemstad), DSE  (Etten-Leur) en SJO Prinsenland (Dinteloord).

We werden hartelijk welkom geheten op het sportpark en de geur van zelfgemaakte appelflappen uit de kantine kwam ons tegemoet. Zo te zien was heel de verenging in touw om - op deze zonovergoten dag – er een sportief toernooi van te maken. Onze jongens hadden er duidelijk zin in, ofschoon ze het  wel een beetje spannend vonden zo’n toernooi ver weg van huis.
 Daan voetbal Kogelvangers Toernooi 005.JPGDaan voetbal Kogelvangers Toernooi 006.JPG
De eerste wedstrijd ging dan ook nog wat stroef en pakte de tegenstander de punten, maar in de wedstrijden die volgden speelde we eigen spel en werden ze verdiend door ons gewonnen.
 Er werd goed verdedigd en dankzij gerichte passes konden Daan van Duuren, Floris Goossens en Boy van der Woude er mooie doelpunten van maken.  Ook Ivar Proost en Patrick Schalk hadden een paar prachtige kansen gecreëerd om te scoren.  De jongens hebben weer ontzettend hun best gedaan om mooi voetbal te kunnen laten zien. Een geslaagd toernooi met als resultaat de 3e prijs mee naar huis!
Daan voetbal Kogelvangers Toernooi 019.JPG Proficiat jongens!!
 

 
Terug naar boven