Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

F1 wint jeugdtoernooi bij V.V. Steenbergen.

31 mei 2015
www.beekvooruit.nl
Wat een veelbelovend begin: afgelopen zaterdag deed het nieuw gevormde F-team mee aan het bekende grote jeugdvoetbaltoernooi in Steenbergen en ging met de grote wisselbeker er vandoor.

LogoAlbertHeijnAchterbergJeugdvoetbaltoernooi2015
Beek Vooruit F1 wint het 9e Albert Heijn Achterberg Jeugdvoetbaltoernooi bij V.V. Steenbergen.
 (Verslaggever: Klaus Maiworm)


       
Hoewel dit toernooi ook voor iedereen uit het team tegelijk de eerste kennismaking met de toekomstige medespelers betekende, vormden Thomas v.d. Berg, Jens Buijsse, Daan v. Duren, Luuk Luiken, Jelle Machielsen, Tim Maiworm, Stijn Mol, Quint Schaap en Lars v.d. Ven vanaf het eerste moment een onoverwinnelijke eenheid.

Noch Halsteren, FC Binnenmaas uit Maasdam , M.E.T.O. uit Hoogerheide en Steenbergen leken opgewassen te zijn tegen de gedrevenheid, het verdedigend bolwerk en aanvallend vindingrijke vermogen van het team: ongeslagen mochten onze 9 spelers daarom ook verdient de beker in ontvangst nemen.

Een succesvol begin op weg naar de nieuwe competitie 2015-2016. Jullie hebben er zin in en wij als ouders mochten nu al genieten van jullie!

 

 
Terug naar boven