Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Beek Vooruit O23 grijpt naast de titel

27 mei 2015
www.beekvooruit.nl
Voor het tweede jaar op rij draait een team van Beek Vooruit mee in de Onder 23 competitie. De "Westhoek Regio League 2014-2015" is een vriendschappelijke competitie voor bewezen én aanstormend talent. En Beek Vooruit O23 draaide tot het einde volop mee in de strijd om de prijzen!
Helaas ging de finalewedstrijd met 4-3 verloren.

Het O23 team is een mengelmoes van jonge spelers uit BV 1, BV 2 en de A1 die in wisselende samenstellingen wedstrijden spelen tegen teams uit de Westhoek regio. Doel is om de afstand in spelniveau tussen A-junioren en de seniorenselectie zo klein mogelijk te maken door talenten uit de A-jeugd samen te laten spelen met de jonge spelers uit de selectie en daardoor ervaring te laten opdoen.

Het is spannend in deze competitie, want op de laatste speeldag streden de nummers 1 en 2 in een onderling duel om het kampioenschap in deze competitie. Beek Vooruit moest winnen om kampioen te worden, maar de wedstrijd ging uiteindelijk verloren met 4-3.

Kijk voor alle uitslagen en eindstand op https://www.beekvooruit.nl/team/388/beek_vooruit_o23.htm

 

 
Terug naar boven