Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Selectietrainingen pupillen fase III

25 mei 2015
www.beekvooruit.nl
Zoals altijd in deze periode wordt er hard gewerkt aan de voorbereidingen voor de indelingen van de teams voor het komende seizoen. Na de evaluatie van de eerste beide stappen is het nu tijd voor fase III.

Aan trainers en begeleiders van onze jeugdafdeling,

Na Pinksteren gaan we weer verder met onze selectieactiviteiten. Tijdens Fase 3 zijn er selectieactiviteiten voor de talentvolle spelers die zijn geselecteerd in Fase 2. Deze spelers gaan samen met de spelers uit de huidige hogere selectie teams deze selectieactiviteiten in. De eerste en tweede jaars worden in deze fase nog apart uitgenodigd. 

Komende week staan er op dinsdag 26 en woensdag 27 mei activiteiten gepland voor de talentvolle E- en F-pupillen. De spelers en hun ouders ontvangen een uitnodiging  via de coördinatoren of begeleiders van de teams. Spelers die deelgenomen hebben aan de selectie- activiteiten en geen uitnodiging meer ontvangen voor de vervolgactiviteiten hebben op dit moment nog niet het gewenste niveau van de selectieteams en zullen ingedeeld worden in een van de andere teams.

In week 23 (1 t/m 5 juni) staat de laatste Fase (Fase IV) op de rol. Dan gaan de talentvolle eerste en tweede jaars samen uitmaken wie in welk selectieteam ingedeeld zal worden. Dan zijn ook de spelers uit de D-categorie weer aan de beurt. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met de nieuwe opzet van de eerstejaars competitie. Uitleg over deze nieuwe competities kun je lezen op de site in de categorie Nieuws in het artikel: Nieuw in 2015-2016  0nder 14, 0nder-12 en 0nder-10 competities (of door direct te klikken op deze link).

Ook voor deze laatste fase van de selectieactiviteiten zullen de spelers weer tijdig een uitnodiging ontvangen. Na donderdag 28 mei worden de spelers uitgenodigd door de leiders en de categorie coördinatoren. Medio juni zullen de indelingen dan uiteindelijk weer bekend gemaakt worden via onze site. Mochten er toch nog onduidelijkheden zijn neem dan even contact op met één van de Categorie Coördinatoren. Voor hun namen en contactgegevens kun je op de site terecht bij Organisatie/Technische Commissie/Categoriecoördinatoren D-E- en F-pupillen of door te klikken op deze link.

Tot slot willen we alle spelers die de afgelopen week deelgenomen hebben aan de selectietrainingen bedanken voor hun enthousiasme en inzet.
Met sportieve groet namens de Technische Commissie
 
Jan Naalden
Technisch Coördinator pupillen
 

 
Terug naar boven