Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Aftellen tot het STEE-toernooi begonnen!

21 mei 2015
www.beekvooruit.nl
Op Eerste Pinksterdag 24 mei wordt voor de negentiende keer het STEE-Toernooi gehouden bij Beek Vooruit. Dit toernooi staat open voor carnavalsclubs, vriendenteams en teams van v.v. Beek Vooruit.

Het is al vele jaren een traditie: het STEE toernooi. Stralend weer, flitsende combinaties, gezelligheid & een biertje. Voetbal zoals het hoort. En dat al weer voor de 19e keer! Het toernooi wordt gespeeld in de vorm van mini-veld voetbal. Dus twintig minuten zes tegen zes, op een klein veld en met kleine doeltjes.

Dit jaar strijden liefst 21 mannenteams en 5 vrouwenteams om de eer. De mannenteams zijn verdeeld in vier poules van vijf of zes teams. De beste twee van de poules plaatsen zich voor de kwartfinales. De overige teams spelen onderling wedstrijden voor hun eindklassering.

Naar verwachting begint het toernooi om 10.00 uur. Rond 15.00 uur wordt de finale voor de vrouwen gespeeld. Om 16.40 uur is de finale van de mannen gepland. Dan wordt duidelijk wie de opvolger wordt van het team De Trots van de Beek, dat het toernooi vorig jaar won. Klik hier voor het speelschema.

's Avonds is er een prijsuitreiking met feestavond in Café-Bar De Stee aan de Haverdijk te Prinsenbeek. Bij de prijsuitreiking wordt de Frans Luijkx wisselbokaal uitgereikt. Frans overleed zeventien jaar geleden en het is onze wens dat hij er in ieders gedachten toch bij is. Voor iedereen is er een blijvende herinnering aan dit toernooi.

Inmiddels is het deelnemersveld bekend en worden de noppen gescherpt door de volgende teams:

Deelnemers Stee Toernooi 2015

Mannen
1 Beek Vooruit 8
2 Black Eagles...
3 Biks Zooitje
4 Zimkus
5 De Trots van de Beek
6 Plakkers
7 Kennie van de Weg
8 CV Zesbee
9 Moi Gekloi
10 Duo Dakduif & Co
11 Krakelingen
12 Naam komt nog
13 VV ’t Heikantje
14 BBB
15 FC Draoke
16 FC Jazeetie
17 Japjuinen
18 FC Ga nou!
19 Fc tikkietakkie want Corné zit in Berlijn
20 Matties


Vrouwen
1 Zimkusvrouwen
2 Proost
3 Gratis bier
4 Misschien wel hè
5 De Snollebollekes


Méér informatie? Bel of mail Frank Timmers: 06-10969667, info@franktimmers.nl.


 
Terug naar boven