Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Beek Vooruit E1 in halve finale KNVB Beker!

16 mei 2015
www.beekvooruit.nl
In alle rust heeft de E1 dit jaar een geweldig mooi seizoen gedraaid. Maar het is nog (lang?) niet afgelopen voor dit team. Want op maandag 18 mei aanstaande speelt dit team de halve finale van de KNVB beker op eigen terrein!

Het begon allemaal met een nieuwe competitie, waarin dit team met 9 tegen 9 speelt in plaats van het 'vertrouwde' 7-7 op een half veld. Want het veld is groter en breder, waardoor het spel van het team van trainer Jordy en coaches Han & Frank perfect op de mat kan worden gelegd. Na het behalen van het najaarskampioenschap in de Hoofdklasse is de voorjaarscompetitie afgesloten met een keurige 3e plek.

Maar ook het bekertoernooi verloopt tot nu toe voorspoedig. Het gevolg van een reeks goede bekerwedstrijden is de halve finale van de KNVB beker, welke maandag aanstaande op De Heikant gaat worden gespeeld. Tegenstander is de E1 Za van OJC Rosmalen, met ruim 2.200 leden en meer dan 550 vrijwilligers één van de grootste voetbalclubs van Nederland! Het standaardelftal bij de mannen speelt Topklasse sinds het seizoen 2013/2014. Een prachtige tegenstander dus voor onze jonge talentvolle voetballers van de E1.

Inmiddels is alles bekend:
  • Wanneer?     Maandag 18 mei 2015
  • Waar?          Sportpark 'De Heikant'
  • Aanvang?     19.00 uur

We nodigen dus graag zo veel mogelijk spelers en supporters uit om deze sportieve clash tussen 2 grote voetbal(lende) clubs te komen bekijken!
De dress-code is uiteraard oranje...
Jij bent er toch ook bij?

 
Terug naar boven