Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Kampioenswedstrijd MB1 in Rijsbergen!

15 mei 2015
www.beekvooruit.nl
Voor de meiden van de A1 ging het het helaas mis in de laatste wedstrijd. Maar de meiden van Beek Vooruit MB1 zijn vastberaden om zaterdag aanstaande in Rijsbergen tegen VVR MB1 toch een kampioenstitel mee naar huis te nemen...

Ook MB1 gaat in de directe strijd aan tegen de de nummer 2 om onderling uit te maken wie kampioen wordt in de 2e Klasse. Een gelijkspel is voldoende voor de Beekse meiden, maar ook deze pot wordt ongetwijfeld erg spannend. De meiden troffen elkaar dit seizoen al drie keer. In de najaarscompetitie was er 2 maal de winst voor de jongedames uit Rijsbergen, maar in de voorjaarscompetitie werd thuis wél gewonnen door de Beekse girlz.
Een heerlijk uitgangspunt voor een mooie seizoensafsluiting.
 
  • Wanneer?     Zaterdag 16 mei 2015
  • Waar?          Sportpark De Laguiten (VVR)
  •                    Laguitensebaan 56, 4891 XR RIJSBERGEN
  • Aanvang?     13.00 uur

Namens het team zijn alle Beek Vooruit supporters van harte uitgenodigd om de wedstrijd in Goirle bij te wonen en onze meiden te steunen in de race om het kampioenschap. De dress-code is uiteraard oranje!

Mogen de meiden ook op jouw steun rekenen?

 
Terug naar boven