Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Kampioenschap & promotie voor B1!

08 mei 2015
www.beekvooruit.nl
Een beslissingswedstrijd op neutraal terrein was er voor nodig, maar de ongemeen spannende inhaalrace van de B1 heeft uiteindelijk geleid tot het gewenste eindresultaat: kampioen worden en promoveren naar de Hoofdklasse!

In Oosterhout bij de plaatselijke v.v. moest het dan gaan gebeuren. De directe strijd tegen medekoploper v.v. Rijen om het kampioenschap en de promotie naar de Hoofdklasse. Enkele wedstrijden voor het einde van de competitie keken de 'camisetas naranjas' nog tegen een achterstand van 4 punten aan. Maar omdat koploper v.v. Rijen de nodige punten liet liggen, eindigden de Beekenaren met een gelijk puntenaantal. Het doelsaldo van onze mannen is duidelijk beter, maar dat is niet bepalend voor het kampioenschap. Er was dus een beslissingswedstrijd op neutraal terrein nodig.

Voor een goed gevulde tribune trokken beide teams ten strijde. Bij rust stond een comfortabele 2-0 op het scorebord in het voordeel van de mannen van de Beek. Het definitieve verschil werd gemaakt in de tweede helft, waar Beek Vooruit uit liep naar de uiteindelijke 4-1 eindstand.

Kijk hier voor de foto's met dank aan Marcel van Weesenbeek.

 
www.beekvooruit.nl

Verbod geluidsboxen

25 februari 2019
In verband met (geluids)overlast is vanaf 1 maart 2019 het gebruik van geluidsboxen (wifi-/bluetooth-speakers, soundbars, hifi… Meer >
 
www.beekvooruit.nl
Vanaf 1 maart 2019 is het nuttigen van (zelf meegebrachte) alcohol op en naast de velden van v.v. Beek Vooruit en in de kleedkamers van… Meer >
 
www.beekvooruit.nl
Vanaf 1 maart 2019 is wildvoetballen op het C-veld van v.v. Beek Vooruit verboden. Meer >
 
www.beekvooruit.nl
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
02-11-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven