Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Kampioenswedstrijd Beek Vooruit B1 in Oosterhout!

06 mei 2015
www.beekvooruit.nl
Na een ongemeen spannende inhaalrace is Beek Vooruit B1 als eerste geƫindigd in de 1e klasse. Maar omdat het doelsaldo niet bepalend is volgens de reglementen van de KNVB volgt donderdag 7 mei aanstaande een beslissingswedstrijd op neutraal terrein!

Enkele wedstrijden voor het einde van de competitie keken de 'camisetas naranjas' nog tegen een achterstand van 4 punten aan. Maar omdat koploper v.v. Rijen de nodige punten liet liggen, eindigden de Beekenaren met een gelijk puntenaantal. Het doelsaldo van onze mannen is duidelijk beter, maar dat is niet bepalend voor het kampioenschap. Er komt dus een beslissingswedstrijd op neutraal terrein.

Beek Vooruit heeft het dit seizoen knap lastig gehad met de Geel-Groenen uit Rijen. Het beloofd dus een spannende partij te worden!

Inmiddels is alles bekend:
  • Wanneer?     Donderdag 7 mei 2015
  • Waar?          Sportpark 'De Contreie' (v.v. Oosterhout)
  •                    Weststadweg 1, 4906 MK Oosterhout
  • Aanvang?     19.30 uur

Namens het team zijn alle Beek Vooruit supporters van harte uitgenodigd om de wedstrijd in Oosterhout bij te wonen en onze jongens te steunen in de race om he kampioenschap. De dress-code is uiteraard oranje!

Mogen de jongens ook op jouw steun rekenen?

 
Terug naar boven