Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Aangepast trainingsschema na mei-vakantie

06 mei 2015
www.beekvooruit.nl
In verband met de selectie-activiteiten wordt na de meivakantie het trainingsschema aangepast.
Wil je weten wat er veranderd? Lees dan verder!

De competitie is voor de meeste teams voorbij, een aantal teams moet nog wedstrijden in de na- competitie of het bekertoernooi spelen. Het zijn nog enkele spannende dagen wat dat betreft! Deze teams kunnen volgens het huidige trainingsschema blijven trainen totdat hun (officiële) wedstrijden gespeeld zijn.

Voor de overige teams (welke mogelijk alleen nog toernooien hebben) veranderd er wel het een en ander. Voor deze teams kan er vanaf maandag 11 mei nog 'maar' één keer per week getraind worden. Alle extra trainingen komen dus te vervallen.

De selectieteams trainen vanaf 11 mei dus ook nog maar één keer in de week (E-1 en E-2 op woensdag en de overige selectieteams op donderdagavond). Op woensdagmiddag trainen de mini-pupillen, de F- en E-pupillen (uitgezonderd de E-1 en E-2).
De reden daarvoor is dat de selectie activiteiten starten vanaf 11 mei en de vrijgekomen ruimte daarvoor hard nodig is.

Wij rekenen op jullie medewerking!


Binnenkort volgt méér informatie over de laatste trainingsweek en kunnen we jullie laten weten wanneer de voorbereiding voor het seizoen 2015-2016 weer begint.
Veel succes voor de teams in de beker/nacompetitie en bij de toernooien!

Met sportieve groet, 
T.C. Beek Vooruit


Let op:
  • Het trainingsveld is ingezaaid en kan niet meer worden gebruikt. Teams kunnen uitwijken naar het C-veld (kunstgras) of het D-veld;
  • Er zijn de komende weken selectietrainingen voor de pupillen, waardoor de trainingsvelden niet altijd beschikbaar zijn!

 
Geen nieuwsberichten gevonden
Terug naar boven