Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Ook platte kar voor MP 3

25 april 2015
www.beekvooruit.nl
Met nog ruim een dag te gaan tot Koningsdag kleurt Prinsenbeek vandaag al oranje met al die Beek Vooruit-kampioenen. Ook Beek Vooruit MP 3 met Duuk, Jens, Jip, Julian, Matthijs en Stijn zijn vandaag kampioen geworden!

Door: Femke van Herwijnen

Ondanks dat bij de minipupillen het motto ‘meedoen is belangrijker dan winnen' overheerst, zijn wij erg trots te mogen melden dat onze toppers vandaag kampioen zijn geworden!

Na een nipt verlies vorige week uit bij een sterk spelend JEKA (4-3), werd het kampioenschap nog een week uitgesteld. Alle papa's, mama's, opa's, oma's, broertjes, zusjes, ooms, tantes en overige voetballiefhebbers waren vandaag in groten getale naar Sportpark "De Heikant" gekomen om onze mannen aan te moedigen. En met resultaat.

Na een snel tegendoelpunt werden onze mannen wakker geschud. Ze zouden het niet cadeau krijgen. Wat volgde was een bloedstollende thriller waar Beek-Vooruit een geduchte tegenstander had aan Boeimeer, dat na een 4-1 voorsprong van Beek-Vooruit wist terug te komen tot 4-3. Uiteindelijk wist Beek Vooruit de stand in een zinderende slotfase uit te breiden naar 6-3.

De toeschouwers keken in de stromende regen toe en zagen dat Jens, Duuk en Julian samen goed waren voor 6 doelpunten. Stijn en Matthijs waren de succesvolle stoorzenders op het middenveld en Jip bewaakte vol enthousiasme met resultaat de achterhoede.

Na het in ontvangst nemen van diverse (snoep)medailles kregen de jongens in de kantine nog een flesje AA en een zakje snoep om weer op krachten te komen. Het ‘we are the champions' werd nog voor de jongens gedraaid, maar er was duidelijk meer aandacht voor de inhoud van de snoepzak. 
MP3, van harte gefeliciteerd met jullie kampioenschap!!

Kijk hier voor de eerste foto's.


 
Terug naar boven