Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Inschrijving STEE-toernooi tot 1 mei!

26 april 2015
www.beekvooruit.nl
Op Eerste Pinksterdag 24 mei wordt voor de negentiende keer het STEE-Toernooi gehouden bij Beek Vooruit. Dit toernooi staat open voor carnavalsclubs, vriendenteams en teams van v.v. Beek Vooruit.

Het is al vele jaren een traditie: het STEE toernooi. Stralend weer, flitsende combinaties, gezelligheid & een biertje. Voetbal zoals het hoort.

Aanmeldingen van herenteams is over het algemeen geen enkel probleem. En ook het aparte toernooi voor dames wordt natuurlijk weer georganiseerd. Maar de traditionele deelneemsters zoeken wat extra weerstand. "Het zou leuk zijn als daar wat meer aanmeldingen voor zouden komen dan de vier van vorig jaar'', aldus Frank Timmers van de organisatie. Bij deze dus dames: schrijf je in!


Inschrijven kan tot komende vrijdag 1 mei bij Frank Timmers. Bij hem is ook meer informatie verkrijgbaar: 06-10969667, info@franktimmers.nl.
Het inschrijfgeld bedraagt 40 euro per team.


 
Geen nieuwsberichten gevonden
Terug naar boven