Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Beek Vooruit C5 ongeslagen kampioen!

25 april 2015
www.beekvooruit.nl
In een directe confrontatie met de nummer 2 TSC kon vandaag in eigen huis het kampioenschap worden binnengetrokken door de mannen van de C5. Een kraker van jewelste op De Heikant dus, vandaag moest het gebeuren...

Door Pieter van Dongen:

Niet alleen op papier vooraf, ook op het veld was het vandaag een bloedstollende finale. Nummer 1 Beek Vooruit (méér wedstrijden gespeeld en punten voor) tegen de nummer 2 TSC C4, beide teams nog zonder puntverlies. Een terechte finale dus. 

De spanning stond er bij spelers, trainers, leiders en ouders flink op. Na 0-1 achterstand, 1-2 achterstand werd de 1 helft op de valreep afgesloten met een 2-2 gelijke stand en kon de tactiek voor de tweede helft worden bepaald. De 2e helft was tot halverwege ongemeen spannend, toen werd de tegenstander TSC C4 vakkundig opgerold met een klinkende 6-2 overwinning.

Ongeslagen kampioen! Bekijk hier de foto's!
 
 

 
Geen nieuwsberichten gevonden
Terug naar boven