Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

F3 onverwacht toch kampioen!

18 april 2015
www.beekvooruit.nl
Als je je kampioenswedstrijd met 4-2 verliest, dan verwacht je het feestje een week te moeten uitstellen. Dat gebeurde ook bij de F3, maar toen bleem dat de nummer 2 gelijk had gespeeld was het kampioenschap toch een feit!

Volgende week wordt na de wedstrijd tegen nummer 2 VVR F2 de platte kar opgetuigd voor de kampioenenrit!

Beek Vooruit F3 Kampioen !! - door Pieter Dirven
 
Dit weekend is door een prachtige teamprestatie de F3 van Beek Vooruit kampioen geworden. Samen hebben ze een geweldig seizoen gehad met veel plezier, sportiviteit, respect en met als toetje een welverdiend kampioenschap.
 
Dit kampioenselftal kent de navolgende helden:
Op doel staat Ruben die de ballen uit de meest onmogelijke hoeken bokst. Tezamen met vliegensvlugge Sven en rots in de branding Romy, vormt hij de verdediging. Op het middenveld is het wat drukker, daar staan:  Jay met zijn tactisch spelinzicht en strakke passing; Thomas de onuitputtelijke motor,  overal waar de bal is vind je hem; Art die met afstandsschoten en loepzuivere assists zorgt voor de nodige dreiging; Tikkie-takkie Tibor, verbaast  vriend en vijand met onnavolgbare solo-akties, het publiek met open mond achterlatend en Alexander die strooit met steekpassen en messcherpe voorzetten. De spitspositie wordt ingenomen door Magic Mike de doelpuntenmachine. Kortom een magistraal team met veel verschillende kwaliteiten.

Komende zaterdag zal de platte kar van stal gehaald worden om het kampioenschap groots te vieren. 
 
Een speciaal dankwoord gaat uit naar de vele supporters, waaronder ook de moeders. Op ieder willekeurig sportpark waar de F3 zijn spelkunsten vertoont, zijn zij getooid in afzichtelijk roze truien en laten over het algemeen vocaal ook een bijzondere indruk achter.
 
De trainers Pierre en Pieter zijn trots en hebben met volle teugen van het oogstrelende voetbalspel van de F3 genoten. Voor volgend jaar hopen zij hetzelfde team weer te mogen trainen en coachen.

 
Geen nieuwsberichten gevonden
Terug naar boven