Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Deel je wedstrijdverslagen direct via Facebook & Twitter!

27 maart 2015
www.beekvooruit.nl
"De vragende mens kan geholpen worden." Een typische Oma-wijsheid die ook voor Beek Vooruit weer heeft geresulteerd in een nieuwe functionaliteit op de site. Je kunt voortaan direct een wedstrijd verslag delen via Facebook of Twitter!

Het heeft wel even op zich laten wachten. Toen we de vraag kregen "of het niet mogelijk kon worden gemaakt dat een wedstrijdverslag via Facebook of Twitter gedeeld kan worden" moest er eerst even worden nagedacht. Deze functionaliteit was niet ingebouwd in onze site. Dat betekent programmeren...
Gelukkig zag onze leverancier & sponsor Club-assistent de meerwaarde en ging aan de slag.

Sinds enkele dagen is de functionaliteit dan ook beschikbaar. Zowel voor nieuwe als ook voor de oude wedstrijdverslagen! Hiermee kun je dus snel al je vrienden, familieleden en supporters van dichtbij of veraf snel op de hoogte brengen van de verrichtingen van jouw team.

Hoe werkt het?
Onder aan de pagina van een wedstrijdverslag zie je de icoontjes van Google+, Facebook en Twitter. Als je daarop klikt ontvouwt zich een nieuw scherm (pop-up) waarin je direct gekoppeld bent naar het sociale medium van jouw keuze.

Je kunt desgewenst jouw eigen op- of aanmerkingen kwijt en deelt het direct. Uiteraard moet je wel zijn aangemeld en ingelogd bij Google, Facebook en/of Twitter.

Probeer het maar eens uit dit weekend. Misschien wordt je net zo enthousiast als wij!

 
Geen nieuwsberichten gevonden
Terug naar boven