Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Kampioenschap Beek Vooruit O23?

30 maart 2015
www.beekvooruit.nl
Voor het tweede jaar op rij draait een team van Beek Vooruit mee in de Onder 23 competitie. De "Westhoek Regio League 2014-2015" is een vriendschappelijke competitie voor bewezen én aanstormend talent. En Beek Vooruit O23 draait lekker mee in de strijd om de prijzen!

Het O23 team is een mengelmoes van jonge spelers uit Beek Vooruit 1, Beek Vooruit 2 en Beek Vooruit A1 die in wisselende samenstellingen wedstrijden spelen tegen teams uit de Westhoek regio. Doel van deze competitie is om de afstand in spelniveau tussen A-junioren en de seniorenselectie zo klein mogelijk te maken. Dit gebeurt dus door talentvolle en gemotiveerde A-jeugdspelers samen met de jonge spelers uit de selectie wedstrijden te laten spelen en daardoor ervaring te laten opdoen.

In dit seizoen speelt Beek Vooruit O23 in de Westhoek Competitie tegen De Fendert, Klundert, Kogelvangers, Right’Oh en Zwaluwe. En het is spannend in deze competitie, want op de laatste speeldag strijden de nummers 1 en 2 in een onderling duel om het kampioenschap in deze competitie. Met een achterstand van 2 punten op de koploper moet er dus gewonnen worden om de competitie als nummer 1 af te sluiten.
Geen doel op zich, maar wel een mooie beloning voor de talenten van De Beek voor hun inzet, enthousiasme en vertoonde spel!

Onze boys spelen dinsdag 31 maart uit tegen v.v. Zwaluwe O23.
Aanvang van de wedstrijd is 20.00 uur.
Lokatie: sportpark "De Kwarrehoek", Oudeweg 24-A  te Lage Zwaluwe.

Kijk voor meer info op de pagina van het O23 team.

 
Geen nieuwsberichten gevonden
Terug naar boven