Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Foutje, bedankt?!

17 maart 2015
www.beekvooruit.nl
Binnen een grote voetbalvereniging als Beek Vooruit gaan erg veel dingen goed en kunnen we mét elkaar trots zijn op wat we bereiken. Maak soms gaat er ook wel eens iets nèt een beetje anders dan gedacht. Foutje bedankt?!

Afgelopen week troffen onze vrijwilligers 's morgens een verzameling ballen en pionnen aan. Hangend bij de entree van de kantine. Een niet alledaagse vondst.
Misschien neergehangen door een leider of trainer die zijn sleutels niet paraat had of niet meer in het ballenhok terecht kon, misschien iemand die nog wat materialen in de kofferbak had liggen of misschien wel een geheel andere reden.

Het positieve is dat deze ballen en pionnen netjes terug bij de club zijn gekomen (of gebleven) en het is ook goed om te zien dat we op De Beek nog steeds spullen buiten kunnen laten liggen zonder dat deze verdwijnen.

Toch willen we alle betrokkenen vragen om goed en zorgvuldig om te gaan met de materialen die de club beschikbaar stelt. De ballenhokken rakjen steeds verder leeg, sommige teams kunnen bij aanvang van hun training nog maar 2 of 3 ballen vinden in het ballenhok van hun categorie...

Zonder respect geen voetbal. Als we met elkaar het respect tonen naar elkaar en naar de materialen dan kunnen we allemaal optimaal genieten van onze prachtige sport.

Bedankt voor jullie medewerking!!!

 
www.beekvooruit.nl

Verbod geluidsboxen

25 februari 2019
In verband met (geluids)overlast is vanaf 1 maart 2019 het gebruik van geluidsboxen (wifi-/bluetooth-speakers, soundbars, hifi… Meer >
 
www.beekvooruit.nl
Vanaf 1 maart 2019 is het nuttigen van (zelf meegebrachte) alcohol op en naast de velden van v.v. Beek Vooruit en in de kleedkamers van… Meer >
 
www.beekvooruit.nl
Vanaf 1 maart 2019 is wildvoetballen op het C-veld van v.v. Beek Vooruit verboden. Meer >
 
www.beekvooruit.nl
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
02-11-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven