Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Gouden Regels voor Aanvoerders

20 maart 2015
www.beekvooruit.nl
Sportiviteit is een groot goed voor Beek Vooruit. Niet voor niets voert de vereniging al jarenlang de subtitel 'Een waarde(n)volle Club'.
Maar hoe kun je dat nu in de praktijk van alledag brengen? We krijgen een mooie tip van De Aanvoerders!

‘De Aanvoerders’ is een initiatief van o.a. Ruud Gullit, Aron Winter, Arthur Numan en Ben Wijnstekers – stuk voor stuk voetballers en voetballiefhebbers in hart en nieren. Het is een verbond van voetballers en voetballiefhebbers in hart en nieren. Mensen die willen dat voetbal de mooi...ste sport van Nederland blijft en een positieve beleving van de sport centraal stellen.

Dit doen zij in samenwerking met de KNVB, Eredivisie, Jupiler League en de stichting Meer dan Voetbal. Want voetbal is van ons allemaal. En daar moeten we met z’n allen van kunnen blijven genieten.

Zo af en toe zul je via de website en onze Facebookpagina wel eens een berichtje zien van De Aanvoerders. Gewoon, omdat de positieve beleving van de prachtige voetbalsport ons allemaal energie geeft. En ook omdat we een beetje tegengas willen geven tegen het "iets te fanatiek" beleven van een voetbalwedstrijd. Als speler, trainer, coach of supporter.

Met De Gouden Regels is weer een nieuwe invulling gegeven aan een paar eenvoudige basisregels:
  • Geef je tegenstander voor én na de wedstrijd een hand;
  • Maak afspraken over sportiviteit en respect binnen je team;
  • Spreek met je ouders af hoe ze je team het beste kunnen aanmoedigen;
  • Fluit elk seizoen eens een aantal wedstrijden bij jouw club

Lees meer over de Gouden Regels voor Aanvoerders door te klikken op de link of bekijk de website van De Aanvoerders


 
Geen nieuwsberichten gevonden
Terug naar boven