Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Beek Vooruit scoort ruim € 1.000- voor Glazen Huis Prinsenbeek!

21 december 2014
www.beekvooruit.nl
Het was prachtig om te zien hoe de talenten van vandaag en morgen de handen in elkaar hadden geslagen om in actie te komen voor Het Glazen Huis Prinsenbeek en KWF Kankerbestrijding. Mooie acties met een prachtig resultaat!

In de loop van de ochtend stond er al een levensgroot doel opgesteld met daarin enkele gaten. Het idee daarbij is dat je de bal geplaatst door het gat speelde, zoals de man die staat afgebeeld op dit doel (de bekendste Beek Vooruit speler tot nu toe?!) dat in zijn beste dagen deed.
Deze actie van de selectie BV 1 en 2 én de A1 was gekoppeld aan een loterij, waarvoor de mannen fantastische prijzen hadden weten te regelen. Het resultaat was naarvanant, want zij konden uiteindelijk een opbrengst van enkele honderden euro's aanbieden aan het bestuur van Beek Vooruit voor in de 'gezamenlijke pot'.

Kort in de middag werden deze mannen verder ondersteund door de jeugdspelers van Beek Vooruit D4. Zij hebben vrijwel de gehele middag zelf poffertjes staan bakken, verkopen én uitserveren. Met ruim 100 porties à € 2,- konden deze jongens met trots een cheque uitschrijven van maar liefst € 214,-!

Al eerder was door de Vriendenclub van Beek Vooruit een collecte gedaan tijdens de laatste thuiswedstrijd, waarvan de opbrengsten voor 100% ten goede komen van KWF. Dit initiatief werd opgevolgd door de Kantinevrijwilligers en de SESAB die de afgelopen weken de collectebussen in de kantine beheerden en de gasten vroegen om een bijdrage te storten.

Aan het einde van de middag werd bekeken hoeveel we gezamenlijk hebben weten in te zamelen voor het goede doel.
Het resultaat mocht er zijn: Beek Vooruit kon in totaal een cheque overhandigen met een waarde van € 1.068,-!!!

Wij wensen de toppers van Het Glazen Huis Prinsenbeek veel succes bij het invullen van de laatste uren en hopen dat het resultaat alle verwachtingen zal overtreffen.
Dank aan alle Beek Vooruiters voor jullie inzet!!!

Klik hier voor de fotoimpressie!

 
Geen nieuwsberichten gevonden
Terug naar boven