Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Teams van Beek Vooruit in actie voor Glazen Huis Prinsenbeek!

16 december 2014
www.beekvooruit.nl
Het was al aangekondigd: ook de teams van Beek Vooruit komen in actie! Inmiddels hebben we de bevestiging gekregen dat er komend weekeinde zowel pupillen als senioren in actie komen. Wat zij gaan doen?

Van 18 tot en met 21 december gaan Arjan Hermans, Angelique Kuijpers, Frank van der Aa en Frank Buiks het Glazen Huis Prinsenbeek in om zoveel mogelijk aandacht te vragen en geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. Zij draaien 3 dagen en 3 nachten lang muziek, welke te horen is via FM stero 107,9. Het publiek kan via onder meer sms, website en Facebook verzoekplaten aanvragen, maar daarnaast roept de organisatie verenigingen, scholen en instellingen op om in beweging te komen voor het gede doel.

Beek Vooruit speelt mee!
Naast de collecte op de Heikant komen nu ook verschillende teams in actie. Voorlopig lijkt zaterdag 20 december aanstaande een favoriete dag te worden voor activiteiten, want op die dag gaan als eerste de pupillen van de D4 een kraampje inrichten om poffertjes te bakken en te verkopen aan de aanwezige schaatsers en supporters.

"Dit nieuwbakken kampioensteam verkoopt geen oudbakken spullen, daar zorgt onze sponsor Bakkerij Mark Elias wel voor!" aldus één van de coaches. Het team hoopt met de verkoop van tenminste 75 porties poffertjes een mooi bedrag bijeen te brengen voor het goede doel!

Daarnaast gaat ook de seniorenselectie van Beek Vooruit 1 en 2 in de benen. Zij zullen daarbij worden geholpen door een aantal spelers uit de A1. De mannen hebben zelf een tweetal activiteiten bedacht waarmee zij de DJ's ook een hart onder de riem willen steken!

Allereerst kun je schieten op het doel en daarmee punten verdienen. Natuurlijk kun je de aanwezige spelers en coaches desgewenst vragen om goede adviezen om jouw traptechniek te verbeteren.

Daarnaast worden er door de spelers van de selectie én de spelers van de A1 loten verkocht voor een loterij met wel héél bijzondere prijzen. En dat zijn niet zo maar prijzen, maar dat zijn onder andere:
  • Gesigneerde voetbalschoenen van Alex Schalk;
  • 2 kaarten voor een wedstrijd van NAC
  • Een gesigneerd shirt van Liverpool
  • Een High-Tea bij de Peer
  • Een High-Beer bij de Stee
  • ...

Help onze jongens dus met het inzamelen van donaties voor het goede doel en voor onze DJ's en doe zaterdagmiddag gewoon lekker mee!
Kijk voor meer informatie op de website van het Glazen Huis Prinsenbeek http://www.glazenhuisprinsenbeek.nl/ of hou onze site in de gaten.
Mogen we ook rekenen op jouw steun?

 
Geen nieuwsberichten gevonden
Terug naar boven