Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Beek Vooruit Sponsorloop op zaterdag 3 januari 2015

16 december 2014
www.beekvooruit.nl
Doe mee met de Beek Vooruit Sponsorloop en steun Stichting Mees door 1 of meer rondjes te lopen op 3 januari 2015 op het sportcomplex van Beek Vooruit.
Aanvang van het evenement is 14.00 uur. Wij zorgen voor erwtensoep en andere versnaperingen. Deelname aan de snertloop kost je € 2,-.
Een consumptiebon is inbegrepen voor chocolade of erwtensoep.
Het is een prestatieloop per leeftijdscategorie voor de E- en F-jeugd, C- en D-jeugd, A- en B-jeugd, de damesteams en alle seniorenteams.
Ook de leiders en trainers van de teams vragen wij nadrukkelijk om mee te doen met hun team, alsmede alle ouders.  De winnaars per categorie krijgen een leuke attentie.
We hopen dat jullie allemaal meedoen aan deze sponsorloop en je ouders  jullie massaal komen steunen.
De gehele opbrengst komt ten goede aan  de Stichting Mees.


Stichting Mees is een kleinschalig kinderdagcentrum voor kinderen van 0 tot 12 jaar met een verstandelijke beperking of een ontwikkelingsachterstand.
Met een maximale groepsgrootte van 5 kinderen staan wij garant voor een dagopvang waar kinderen zich naar vermogen optimaal kunnen ontwikkelen, zichzelf kunnen zijn en zich veilig en gerespecteerd kunnen voelen.
Dit alles zoveel mogelijk in de gebruikelijke maatschappelijke omgeving. Stichting Mees is gevestigd binnen Kindcentrum Olympia, een locatie waar veel samengewerkt wordt met o.a. onderwijs, reguliere kinderopvang  en het consultatiebureau.

Een groot gedeelte van de dagopvang wordt bekostigd door de overheid maar gezien de bezuinigingen, wordt het voor de allerkleinsten steeds lastiger om meerdere dagdelen vergoed te krijgen. Deze vergoeding is zeer belangrijk om meerdere dagen per week stichting Mees te kunnen bezoeken. Zeker voor kinderen tot 4 jaar is dit essentieel zodat ze zich naar vermogen optimaal kunnen ontwikkelen en zich veilig en gerespecteerd voelen.

Een dagdeel bij Stichting Mees kost 80 euro. Hiervoor krijgt een kindje 4 uur zorg, spelaanbod en aandacht. Het unieke aan ons concept is dat onze zorg volledig in overleg met ouders en afgestemd op het kind wordt aangeboden. De ontwikkeling van het kind staat hierbij centraal. Dit wordt gestimuleerd door een gevarieerd spelaanbod binnen een veilige en sfeervolle omgeving


Programma sponsorloop:
14:00 uur start Senioren met het lopen van 5 ronden
14:30 uur start A en B met het lopen van 5 ronden
15:00 uur start C en D met het lopen van 3 ronden
15:20 uur start E en F met het lopen van 2 ronden
15:20 uur na de start van de E en F starten de mini’s voor 1 ronde

Doe mee en geef je nog deze week op bij je leider, zodat je leider zaterdag de deelnemerslijst met de bijdrage af kan geven in de bestuurskamer.
In verband met de winterstop per 20 december zijn er nog maar 2 zaterdagen waarop jullie bij Beek Vooruit komen om te voetballen en de deelnameformulieren afgegeven kunnen worden.
  

 
Geen nieuwsberichten gevonden
Terug naar boven