Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Beek Vooruit D4 ook najaarskampioen!

07 december 2014
www.beekvooruit.nl
Na eerder dit seizoen al 'gepromoveerd' te zijn naar een zwaardere klasse heeft Beek Vooruit D4 ook in de nieuwe competitie het kampioenschap binnen gesleept. Met nog één wedstrijd te gaan zijn ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie!

Deze eerstejaars D-pupillen konden het kampioenschap vieren als er minstens 1 punt gehaald zou worden in de uitwedstrijd tegen Groen Wit. Een lastige tegenstander met een gecombineerd team van eerste- en tweedejaars spelers. Fysiek in de meerderheid dus, zoals eigenlijk geldt voor vrijwel alle tegenstanders in deze poule.

Normaal gesproken moet de D4 het hebben van hun voetballende kwaliteiten. Druk zetten, vrijlopen, combinatiespel, het balletje de werk laten doen. Toch bleek deze kampioenswedstrijd de nodige spannning met zich mee te brengen. En wel zoveel dat het nog best een lastige wedstrijd werd. Gelukkig waren de 'Beekse Bikkels' zeer efficiënt en werd het net tot 3 keer toe gevonden na een snelle uitbraak.

Het vele meegereisde publiek (bijna 40 in getal) konden de oranjehemden na hun 0-3 overwinning dan ook toejuichen en feliciteren. Volgende week na de laatste thuiswedstrijd tegen Unitas '30 volgt de huldiging en de platte kar. En terwijl de supporters langzaam aan richting de kantine in Princenhage liepen werd in de kleedkamer uitbundig gezongen dat "Niemand wint er van De Beek...'!

Kampioenschap BV D4 2014-2015 Najaar


 
www.beekvooruit.nl

Verbod geluidsboxen

25 februari 2019
In verband met (geluids)overlast is vanaf 1 maart 2019 het gebruik van geluidsboxen (wifi-/bluetooth-speakers, soundbars, hifi… Meer >
 
www.beekvooruit.nl
Vanaf 1 maart 2019 is het nuttigen van (zelf meegebrachte) alcohol op en naast de velden van v.v. Beek Vooruit en in de kleedkamers van… Meer >
 
www.beekvooruit.nl
Vanaf 1 maart 2019 is wildvoetballen op het C-veld van v.v. Beek Vooruit verboden. Meer >
 
www.beekvooruit.nl
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
02-11-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven