Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Beek Vooruit in actie voor Glazen Huis Prinsenbeek!

28 november 2014
www.beekvooruit.nl
Tijdens de zesde editie van het schaatsevenement WinterWonderBeek zullen drie dj's vanuit het Glazen Huis op de Markt drie dagen en nachten lang muziek verzorgen ten bate van KWF Kankerbestrijding. Op allerlei manieren proberen ze zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. Uiteraard steunt Beek Vooruit dit initiatief en dus komen we samen met onze Vriendenclub Beek Vooruit in actie!

"Iedereen heeft in zijn of haar directe omgeving helaas met kanker te maken. Mensen met kanker hebben steeds grotere overlevingskansen. In 1949 was gemiddeld 25 procent van de mensen die kanker kreeg na 5 jaar nog in leven. Tegenwoordig is dat 61 procent. Onderzoek helpt ervoor te zorgen dat er minder mensen sterven aan kanker. Aan dit onderzoek helpen wij graag mee!"
Op deze manier staat op de website van de organisatie het doel van deze actie beschreven.

Van 18 tot en met 21 december gaan Arjan Hermans, Angelique Kuijpers, Frank van der Aa en Frank Buiks het Glazen Huis Prinsenbeek in om zoveel mogelijk aandacht te vragen en geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. Zij draaien 3 dagen en 3 nachten lang muziek, welke te horen is via FM stero 107,9. Het publiek kan via onder meer sms, website en Facebook verzoekplaten aanvragen, maar daarnaast roept de organisatie verenigingen, scholen en instellingen op om in beweging te komen voor het gede doel.

Oranje-zwart komt in actie!
Uiteraard laat Beek Vooruit zich daarbij niet onbetuigd. Vanaf komend weekend trappen we af met een actieperiode om ook geld in te zamelen voor het goede doel Deze kick-off wordt gedaan door de Vriendenclub van Beek Vooruit. In plaats van de traditionele loterij-verkoop bij thuiswedstrijden van 'Ut Urste' zal de Vriendenclub Beek Vooruit starten met een collecte onder het aanwezige publiek. Er wordt gefluisterd dat ook onze Voorzitter daarbij letterlijk en figuurlijk een duit in het zakje zal doen...

Ons Vlaggenschip geeft -zoals zo vaak- het goede voorbeeld en gaat mee voorop in de strijd! De brigade van trainer Arno Gabriëls heeft aangekondigd 'ook iets te zullen doen.' Wat dat precies is heeft de selectie nog niet bekend gemaakt, maar het is een mooie oproep naar alle teams en leden om ook hun creativiteit te gebruiken voor het inzamelen van geld voor dit goede doel.
Wat denk je bijvoorbeeld van een bedrag voor elk gescoord doelpunt (voor én tegen), het uitdelen van handtekeningen aan jullie supporters of een donatie als team wanneer je (winter)kampioen wordt?!

Uiteraard wordt in de kantine wordt ook een collectebus (misschien wel in de vorm van een glazen huis) geplaatst waar je je donaties kwijt kunt.
Kijk voor meer informatie op de website van het Glazen Huis Prinsenbeek http://www.glazenhuisprinsenbeek.nl/ of hou onze site in de gaten.

Mogen we ook rekenen op jouw steun?

 


 
Geen nieuwsberichten gevonden
Terug naar boven