Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Test je spelregelkennis met Voetbalmasterz!

15 december 2014
www.beekvooruit.nl
Vanaf dit seizoen is het verplicht voor B-junioren om hun spelregelbewijs te halen. Dit moet gebeuren voor 1 januari as, dus alle spelers geboren in 1998 jullie hebben nog een kleine 2 weken.
 Maar ook voor ouders en supporters is een kleine test misschien wel de moeite waard?! Wil je eens kijken hoe actueel jouw kennis van de spelregelsw is?
 

Op Voetbalmasterz van de KNVB kun je op een leuke manier jouw spelregelskills testen! Zo staat er bijvoorbeeld een leuke video waarbij je in een video met Georginio Wijnaldum jouw kennis van de buitenspelregel kunt toetsen.

HOE WERKT HET?
Er zijn twintig soorten spelsituaties die voor jou en veel andere voetballers best vaak onduidelijk zijn. Maar gelukkig kom je op deze site snel meer te weten over de spelregels die daarbij horen. Zo ben je goed voorbereid om je spelregelbewijs te halen!
Bovendien kun je eerst oefenen. Zoveel als je maar wilt. Je kunt dan telkens een spelsituatie kiezen. Check deze link en kijk maar in het oranje blokje. Elke oefentoets heeft tien vragen. Het is nog niet 'voor het echie', maar wanneer je er acht van de tien goed hebt, ben je alvast 'geslaagd' voor de oefentoets van je keuze. Succes!

 
Geen nieuwsberichten gevonden
Terug naar boven