Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Op bezoek bij die andere Oranje Leeuwinnen

10 november 2014
www.beekvooruit.nl
Het meisjes en vrouwenvoetbal zit in de lift. Dat zien we niet alleen op de velden van Beek Vooruit, maar ook die andere Oranje Leeuwinnen zijn lekker bezig. Ben je fan van voetballende girlz & ladies in een Oranje shirt? Dan is dit wel een interessant stukje om verder te lezen...

Natuurlijk heb je afgelopen weekend op De Heikant kunnen genieten van het spel van MB1. Met een kleine reis heb je ook MA1 of VR1 kunnen zien spelen. Maar ook heb je de afgelopen weken kunnen zien hoe het Nederlands Dames Elftal zich een weg heeft gespeeld naar de laatste kwalificatieronde voor het Wereldkampioenschap 2015 in Canada.

Zaterdag 22 november spelen de OranjeLeeuwinnen bij ons in de buurt. In het Kyocera stadion in Den Haag is Italië de laatste tegenstander in deze play-offwedstrijd voor deelname aan het WK 2015. De Oranjevrouwen zijn natuurlijk een boegbeeld voor al onze (vrouwelijke) leden en nu krijgen we de kans hun rolmodellen in actie te zien. Kinderen kunnen zich voor aanvang van de wedstrijd laten schminken en op de foto met onze mascotte Dutchy.

Heb je zin om die wedstrijd bij te wonen? Dat kan! Je kunt kaarten voor deze wedstrijd voordelig bestellen via de site van de KNVB. Op deze manier hoopt de KNVB bij zoveel mogelijk meiden en vrouwen deze spannende play-off WK-kwalificatiewedstrijd onder de aandacht te brengen en het enthousiasme extra aan te wakkeren voor de leukste sport die er is, voetbal!

Wedstrijdinformatie NEDERLAND ITALIË
  • Datum: 22 november 2014
  • Locatie: Kyocera stadion, Den Haag
  • Aanvang wedstrijd: 18.30 uur
  • Stadion open: 17.00 uur
  • Tickets: va. €5,-


 
Geen nieuwsberichten gevonden
Terug naar boven