Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Nieuwe mijlpaal in website-bezoek

04 november 2014
www.beekvooruit.nl
Het is nog maar 10 maanden geleden dat onze club website volledig vernieuwd is. Gelukkig hebben we in die periode veel leuke en enthousiaste reacties gehad, maar ook de statistieken laten zien dat onze leden, supporters en andere belangstellenden de site interessant genoeg vinden om eens rond te neuzen.
We hebben daardoor een mijlpaal(tje) bereikt!

In de laatste week van oktober was het zo ver: de 500.000e webpagina van dit jaar is bekeken! Dat zijn ruim 35,7% méér bezoeken dan in de vergelijkende periode vorig kalenderjaar en met nog twee maanden te gaan stevenen we dus af op een absoluut nieuw record. Zeker als je bij dit mooie aantal bezoeken ook nog eens het aantal pagina bezoeken van de Beek Vooruit app opteld: ruim 63.000. Een prima resultaat!

Dit is natuurlijk ook mooi nieuws voor onze sponsoren, want op flink wat pagina's zijn de sponsoren terug te vinden. Met een simpele druk op de knop kom je dan ook direct bij onze sponsoren op de website terecht. Probeer het maar eens!

Om het succes te blijven doorzetten horen we natuurlijk graag van onze leden hoe de dingen anders of beter kunnen. Heb je een idee? Meldt het via de Ideeënbus en we kijken graag hoe we jouw idee kunnen realiseren!

 
Geen nieuwsberichten gevonden
Terug naar boven