Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Plan vernieuwd 'De Heikant' gepresenteerd aan de Gemeente

18 oktober 2014
www.beekvooruit.nl
Exact 10 dagen na de Algemene Ledenvergadering 2014 heeft het bestuur van v.v. Beek Vooruit haar plannen voor de oplossing van het capaciteitsprobleem op sportpark "De Heikant" gepresenteerd aan de Gemeente Breda.
En deze plannen zijn erg ambitieus...

Iedereen is het er over eens: onze vereniging kampt nog steeds met een overduidelijk ruimtegebrek op Sportpark "De Heikant". Met ruim 1.200 leden -waarvan zo'n 1.000 spelend- kun je eenvoudigweg niet uit de voeten op 3 wedstrijdvelden, 1 pupillenveldje en een een trainingsstrook.
Uitbreiding van de velden is dus een noodzaak!

Al eerder werd duidelijk dat eind 2013 vanuit de leden een plan ontstond, waaruit bleek dat het mogelijk is om op het bestaande sportpark toch uitbreiding te realiseren. Om ruimte te maken voor een extra voetbalveld zou het hoofdveld gedraaid moeten worden. Dit zou dan in het verlengde van het kunstgrasveld komen te liggen, wat elders op het terrein de mogelijkheid biedt voor nog twee volwaardige velden.

Hiervoor moet een flink deel van ons onderkomen op de schop, maar uiteindelijk komt Beek Vooruit dan uit op een schitterend gemoderniseerd complex met splinternieuwe kleedkamers, bestuurs- & wedstrijdkamer en vier volwaardige voetbalvelden, waarvan twee kunstgrasvelden.

De geraamde kosten van dit plan zijn ongeveer 2,3 miljoen euro. Hoewel Beek Vooruit zelf veel wil investeren in het plan (maximaal € 700.000,-!), is medewerking van de Gemeente Breda essentieel. Die zal medio oktober meer duidelijkheid geven over de mogelijkheden, verwacht het bestuur.

Natuurlijk houden we onze leden graag en op de hoogte van de ontwikkelingen. Hiervoor is een speciale pagina aangemaakt op deze website, die echter alleen toegankelijk is als je bent ingelogd. Kijk voor mèèr informatie en de actuele stand van zaken in het bovenste menu bij "Clubinfo/Vernieuwing "De Heikant"

Benieuwd naar het voorstel van Beek Vooruit aan de Gemeente Breda? Lees dan verder op onze speciale pagina!

 
Terug naar boven