Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Rabobank stopt als hoofdsponsor Beek Vooruit

02 december 2013
Rabobank Breda stopt aan het einde van het lopende voetbalseizoen als hoofdsponsor van Beek Vooruit. De bank ziet voetbal niet langer als speerpunt binnen het sponsorbeleid. 

De Rabobank gaat de sponsoractiviteiten de komende jaren meer richten op hockeysport, paardrijden en wielrennen.

Beek Vooruit spreekt zijn dank uit aan de Rabobank, die 17 jaar een goede en trouwe hoofdsponsor was. In die tijd is Beek Vooruit uitgegroeid tot een toonaangevende vereniging met 1.000 leden en 250 vrijwilligers, meldt de vereniging. ‘Mede door het langdurige sponsorschap van de Rabobank is onze club erin geslaagd om de contributie voor de leden acceptabel, en in vergelijking met veel andere clubs, zelfs laag te houden’, meldt de Stichting Sponsoring Beek Vooruit (SSB).

Het moment waarop de Rabobank heeft besloten om te stoppen met het sponsoren, komt voor de club op een moeilijk moment. ‘De economische situatie in Nederland is op dit moment niet gemakkelijk. Daarbij heeft de gemeente Breda aangekondigd om een huurverhoging door te voeren voor sportaccommodaties.

Henny Boot, voorzitter van de Stichting Sponsoring Beek Vooruit, zegt er alles aan te zullen doen om op korte termijn een nieuwe hoofdsponsor te vinden. Gezien het sportieve en positieve imago van de club heeft Boot er alle vertrouwen in dat dat zal lukken. ,,Al zal het gezien het economisch tij in Nederland niet eenvoudig worden. De leden kunnen er echter op rekenen dat we alles op alles zullen zetten om een goede opvolger te vinden voor Rabobank Breda.’’

 
Terug naar boven