• Beste spelers, trainers, leiders en ouders,

  De teamindeling seizoen 2023-2024 is bekend! 
  Hieronder vinden jullie de voorgenomen teamindeling voor het seizoen 2023/2024. De afgelopen weken is er hard gewerkt aan een nieuwe indeling van de teams voor het nieuwe seizoen.

 • Gelukkig was er al veel voorbereidend werk gedaan en, zoals ieder jaar, hebben we ook dit jaar keuzes moeten maken en enkele lastige besluiten moeten nemen. Dit hebben we met elkaar gedaan met het doel het voor iedereen goed te doen.

  Indeling JO19 tot en met JO16
  Indeling JO15 tot en met JO12
  Indeling JO11 tot en met JO8
  Indeling MO20 tot en met MO11
  Indeling Dames 1 

  Binnen de TC hebben we ook afgesproken de indelingen, en specifiek die van de selectieteams, rond de winterstop (na de 2e fase) te evalueren en waar gewenst ook aan te passen met als belangrijkste doelstelling iedereen zoveel mogelijk gelijke kansen te bieden. Dit betekent dus dat de teamindeling als gevolg daarvan kan wijzigen. Hoe we dit exact gaan doen, gaan we nog uitwerken.
  De indeling van de seniorenteams en specifiek de O23 teams, wordt rechtsreeks naar de leiders gecommuniceerd en niet gepubliceerd op www.beekvooruit.nl.

  Bezwaar?
  Heb je een bezwaar tegen de indeling? Download dan hier het bezwarenformulier. Dit formulier kun je tot en met 1 juli insturen. Hoe je dat doet staat op het formulier. 

  Voetbal.nl app
  De indelingen op de team-pagina's op deze website zijn nog niet bijgewerkt. Deze worden de komende weken bijgewerkt. Bovenstaande lijsten worden dan ook van de website verwijderd. Op dat moment zijn de gegevens ook in de Voetbal.nl app bijgewerkt. Niet iedereen staat nog op openbaar in deze app. Dat betekent dat je niet voor je team zichtbaar bent met naam en eventueel foto. Wij willen jullie vragen om dit in de voetbal.nl app te wijzigen. Je kunt dit doen bij instellingen - Mijn gegevens - zichtbaarheid. Je kunt dan kiezen om afgeschermd te zijn, beperkt zichtbaar (alleen de naam) of met je naam en foto. Uiteraard is het leuk als je naam met (eventueel) je foto zichtbaar zijn bij je team! Geen voetbal.nl app op je telefoon en wil je daar meer over weten? Check dan hier voor meer informatie over de app! 

  Sportieve groet namens de gehele Technische Commissie en zeker tot in het nieuwe seizoen!

  Mark van Opstal