• Beste (ouder van) spelers en speelsters, leiders, trainers, vrijwilligers en supporters!

  Ongetwijfeld hebben jullie maandag over de nieuwe Corona-maatregelen van onze overheid gehoord. Gelukkig mogen we blijven voetballen! Maar helaas wel zonder toeschouwers…  Jullie lezen in dit bericht wat dit in elk geval de komende drie weken betekent voor de voetbalactiviteiten bij Beek Vooruit.

  Kleedlokalen en kantine
  Wij moeten nog steeds de kleedlokalen dicht houden. Kom dus altijd in je sportkleding naar Beek Vooruit. Je kunt bij regen na de wedstrijd jezelf omkleden in de tenten die opgesteld staan bij het terras of bij de kleedlokalen. Ook op de overdekte tribune is dit mogelijk. De kantine is in elk geval de komende drie weken elke dag gesloten.

  Trainingsdagen
  De accommodatie is alleen toegankelijk voor spelers, (hulp-)trainers, verzorgers en vrijwilligers die op dat moment moeten trainen of in functie zijn. Toeschouwers (dus ook de chauffeurs die bijvoorbeeld kinderen naar trainingen brengen) zijn helaas niet welkom.

  Wedstrijddagen
  Spelers, (hulp-)trainers, eventueel extra hulptrainers bij de allerkleinste voetballertjes, leiders, verzorgers, grens- en scheidsrechters en vrijwilligers die in functie zijn, maar ook de eventuele begeleidende chauffeurs van uit-teams zijn wel welkom op het park op het moment dat de voetbalwedstrijd gespeeld wordt. De wedstrijdkamer is wel open.

  Voor en na de training/wedstrijd?
  Zowel voor als na een training of wedstrijd is een speler/vrijwilliger weer een gewone toeschouwer. Toeschouwers zijn niet toegestaan. Kom dus niet te vroeg naar Beek Vooruit en verlaat het park directna je training of wedstrijd.

  En verder
  Uiteraard gelden nog steeds de “bestaande” Corona-maatregelen; houd 1,5 meter afstand van elkaar, blijf thuis bij verkoudsheidsklachten en/of griepverschijnselen. Wij zijn er ons zeer van bewust dat deze maatregelen de voetbalsport niet leuker maken! Gezondheid van iedereen is echter het belangrijkste wat er is. Daarom vragen wij ook nu weer aan jullie om de nieuwe regels goed na te leven. Wij rekenen op jullie!

  Met sportieve groet,

  Bestuur v.v. Beek Vooruit

  Een waarde(n)volle club