• Nieuw: Whatsapp communicatie kanaal Beek Vooruit!

  1 mei 2023 Beheerder
 • In de huidige tijd is Whatsapp niet meer weg te denken! We zien ook dat binnen Beek Vooruit veelvuldig gebruik wordt gemaakt van dit snelle en eenvoudige communicatiemiddel, door teams en vrijwilligers. 

  Beek Vooruit community op Whatsapp
  Het werd dan ook hoog tijd dat ook Beek Vooruit zelf voor (algemene) berichten gebruik ging maken van Whatsapp. Sinds kort ondersteunt Whatsapp deze vorm van communicatie door het opzetten van een community. Als je deelnemer wordt ontvang je berichten van Beek Vooruit. Je bent dus snel en direct op de hoogte van het belangrijkste nieuws van Beek Vooruit!

 • Privacy in een Whatsapp groep?!
  Je nummer en naam zijn NIET zichtbaar voor de deelnemers in de groep. Enkel voor de beheerder van de community is je nummer zichtbaar. Je privacy is dus zeker gewaarborgd!


  Iedereen snel aanmelden dus!
  De Beek Vooruit Whatsapp community is voor iedereen. Voor leden, supporters, vrijwilligers, ouders, sponsoren en iedereen die Beek Vooruit een warm hart toedraagt. Deelname is super eenvoudig! Hoe dan?

  Je bent direct deelnemer!

 • Wat kun je verwachten?
  We gaan je zeker niet "spammen"! Je gaat algemene nieuwsberichten en aankondigingen ontvangen. Daarnaast wordt het ook gebruikt voor wat meer dringende berichtgeving. We zullen samen gaan ontdekken hoe dit zich ontwikkelt en waar de behoeftes van de leden liggen. Mis je zaken? Niet helemaal tevreden? Kunnen we iets verbeteren? Houd het niet voor je, maar laat het ons direct weten door een email te sturen naar communicatie@beekvooruit.nl!