• Beek Vooruit start in samenwerking met NAC Oldstars een voetbalproject waar zestigplussers de kans krijgen om op aangepast niveau en een rustig tempo weer te kunnen voetballen. Bij inmiddels 11 voetbalverenigingen rondom Breda is NAC Oldstars actief en doen al ruim 150 senioren mee aan dit project.

  Hoe ziet dat eruit?
  Iedere woensdagochtend van 10.00 – 11.00 uur wordt er op Sportpark De Heikant getraind op Walking Football. Dit is een aangepaste vorm van voetbal waarbij rennen en fysiek contact niet zijn toegestaan. Daarnaast wordt er gespeeld op kleine veldjes met kleine doeltjes. Dit maakt Walking Football een zeer toegankelijke sport voor iedere leeftijd boven de 60 jaar. Naast de Walking Football training is er natuurlijk genoeg ruimte voor de Derde helft. Na de training wordt er dan ook altijd nog even nagepraat en worden de alledaagse onderwerpen weer even besproken onder het genot van een bakje koffie. Donato de Spirt en Danny Evertse zijn al reeds betrokken bij de NAC OldStars van Beek Vooruit.

  Contributie
  Contributie voor een heel seizoen (40 weken) NAC OldStars bedraagt €100,-. U krijgt hiervoor een NAC OldStars trainingspak in bruikleen, een wekelijks verzorgde training Walking Football, minimaal vier sociale activiteiten per jaar (wedstrijdbezoek aan NAC, voetgolfen, biljarttoernooien, lunchen enzovoort) en deelname aan verschillende OldStars-toernooien.

  Meer informatie? 
  Wilt u meer informatie over NAC OldStars of wilt u zich alvast inschrijven voor de NAC OldStars bij Beek Vooruit? Neem dan contact op met Donato de Spirt op telefoonnummer 06 10 60 53 35 of mail voor algemene vragen naar mschoneveld@nac.nl. U kunt ook kijken op www.nac.nl/oldstars voor meer informatie.