• Lintjesregen bij Beek Vooruit: Ella Snoek en Kees Mol geëerd voor hun vrijwillige inzet!

    28 apr 2024 Beheerder
  • Afgelopen vrijdag werden Kees Mol en Ella Snoek geëerd voor hun buitengewone bijdragen aan de gemeenschap van Prinsenbeek, tijdens een ceremonie in de kantine van Beek Vooruit. Burgemeester Depla van Breda was speciaal afgereisd om de welverdiende onderscheiding uit te reiken temidden van familie en vrienden van Kees en Ella. 

  • Kees Mol ontving de Ridder in de Orde van Oranje-Nassau voor zijn meer dan dertig jaar lange inzet voor voetbalvereniging Beek Vooruit. Als medeorganisator van jeugdactiviteiten, wedstrijdsecretaris en bestuurslid heeft hij een onschatbare bijdrage geleverd aan de bloei van de club. Zijn toewijding beperkte zich niet alleen tot de voetbalvelden; als mede-eigenaar van Trappenfabriek Vermeulen in Etten-Leur heeft hij ook op branche- en regionaal niveau zijn stempel gedrukt. Zijn leiderschap bij de Nederlandse Trappen Fabrikanten en de Koninklijke Metaal Unie voor West-Brabant getuigt van zijn brede maatschappelijke betrokkenheid en zijn vermogen om anderen te inspireren.

  • Ella Snoek werd verrast door burgemeester Paul Depla en benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau voor haar langdurige en toegewijde vrijwilligerswerk. Al twaalf jaar lang heeft zij haar tijd en energie gestoken in de Beeckse Algemene Karnavalsstichting (BAK), waar zij diverse functies heeft bekleed, waaronder die van voorzitter. Haar rol bij evenementen als de Kinderoptocht en de Grote Optocht is van onschatbare waarde geweest voor de lokale gemeenschap. Daarnaast heeft zij haar talenten ingezet bij Paardensportvereniging Ons Genoegen, zwembad De Kuil en thans ook als penningmeester en waarnemend voorzitter van Beek Vooruit.

  • De overige bestuursleden van Beek Vooruit feliciteren Ella en Kees met hun welverdiende onderscheiding!