• Ledenparticipatie / Teamtaken

  21-01-2024

  Eerder dit seizoen hebben wij aangekondigd te starten met ledenparticipatie. Dit betekent dat elk lid van onze vereniging zich een paar uur per jaar inzet. Dat kan zijn op het wedstrijdsecretariaat als kleedkamerbeheer, bij de  ontvangst/parkeerbeheer of in de

  kantine. Niet direct voetbal gerelateerde activiteiten dus, maar wel van groot belang om als vereniging te kunnen functioneren op een manier die wij samen graag zien. 

  Taakkaarten
  De voorbereidingen zijn getroffen en per eerste speelronde na de winterstop gaan we met dit nieuwe systeem beginnen. Hiervoor heeft een speciaal in het leven geroepen commissie zogenaamde ‘taakkaarten’ ontwikkeld waarop staat wat de verschillende werkzaamheden inhouden. Ook is een schema gemaakt waarop precies is vermeld welk team wanneer aan de beurt is om de teamtaak te vervullen.

  Teamcoördinator
  Wij raden aan om per team een teamcoördinator aan te wijzen die contactpersoon wordt voor deze teamtaken en de commissie teamtaken informeert over wie deze beurt in gaat vullen. Graag ontvangen we zo spoedig mogelijk de gegevens van de teamcoördinator en van de ouders van de spelers die deze beurten in gaan vullen (voorzien van een email van de betreffende persoon) op  teamtaken@beekvooruit.nl. Donderdag voordat deze persoon zijn/haar teamtaak heeft krijgt hij/zij hierover nog een mail via teamtaken@beekvooruit.nl als reminder. Onze voorkeur gaat uit naar ouders die zich nog niet als vrijwilliger inzetten voor onze vereniging.

  Vragen?
  We kunnen ons best voorstellen dat er nog vragen zijn over bovenstaande. In eerste instantie verzoeken wij die aan de leider of categoriecoördinator te stellen. Je kunt eventueel ook op het genoemde emailadres je vraag kwijt.

  Vrijwilligers
  Mochten er binnen het team ook ouders zijn die wel een vrijwilligerstaak binnen onze vereniging op zich zouden willen nemen, vernemen wij dit ook graag. Vele handen maken licht werk!

  We hopen en gaan er vanuit dat we samen kunnen zorgen voor een mooie toekomst van onze vereniging!

  Tot ziens op sportpark De Heikant

  Bestuur v.v. Beek Vooruit en commissie Teamtaken

 • Indeling team taken 2024