• Kaartverkoop Beek Vooruit – NAC van start!

  7 jun 2023 Beheerder
 • Op 12 juli 2023 speelt de selectie van Beek Vooruit een oefenwedstrijd tegen NAC! Je leest in dit nieuwsbericht alle informatie over de kaartverkoop en het verloop van de avond zelf.

  Wedstrijddetails
  De wedstrijd vindt plaats op woensdag 12 juli 2023 en start om 19.00 uur. Sportpark de Heikant is vanaf 18.00 uur voor bezoekers geopend en de poorten sluiten om 23.00 uur.

 • Kaartverkoop en -prijs
  Vanaf nu kun je via deze link je kaarten bemachtigen voor deze wedstrijd. De prijs van een kaartje in de voorverkoop bedraagt:

  Kinderen tot en met 12 jaar        € 6,00
  Iedereen vanaf 13 jaar               € 8,00

  De voorverkoop eindigt op 11 juli 2023 23.59 uur. Op de wedstrijddag zelf zijn ook nog kaarten verkrijgbaar maar dan met een toeslag van € 2,00. Ook ’s avonds aan de poort bij het sportpark zijn nog kaarten te koop, bij voorkeur te betalen via PIN. Er kunnen maximaal 3.500 bezoekers de wedstrijd bezoeken dus wees er snel bij want vol = vol. Als je wacht tot het laatste moment, is het risico dat alle kaarten zijn verkocht en dat je geen toegang meer hebt.

  Vrijwilliger bij Beek Vooruit? Gratis toegang!
  Beek Vooruit nodigt speciaal haar vrijwilligers uit om te komen. Elke vrijwilliger heeft aanspraak op één gratis toegangskaart en drie consumptiebonnen. Op deze manier wil Beek Vooruit de onmisbare en zeer waardevolle vrijwilligers bedanken. Als je vrijwilliger bij Beek Vooruit bent, dan ontvang je van ons een email met instructie. Helaas zijn de emailadressen die we van onze vrijwilligers hebben niet allemaal juist. Heb je op 10 juni 2023 nog geen email ontvangen maar ben je wel actief en geregistreerd als vrijwilliger bij Beek Vooruit? Stuur dan een e-mail naar NAC2023@beekvooruit.nl en dan gaan we het voor je uitzoeken. Voor al onze vrijwilligers zijn apart kaarten gereserveerd; er is dus altijd een kaart beschikbaar!

  Dat wordt een gezellige avondje NAC op Sportpark de Heikant!
  Gezelligheid rondom deze wedstrijd is gegarandeerd! Rondom het veld verzorgt de HSP (Horeca Samenwerking Prinsenbeek) op drie plaatsen in een kraampje voor een hapje en een drankje! Voor en na de wedstrijd wordt gezellig muziek gedraaid en je ziet heel veel Bekenaren op deze avond.  

  Hoe wordt dit allemaal mogelijk gemaakt?
  De kosten voor inrichting, veiligheid en organisatie, die vanwege deze wedstrijd gemaakt moeten worden, zijn hoog. Met alleen de kaartverkoop kan de begroting voor deze wedstrijd niet sluitend worden gemaakt. De SSB (Stichting Sponsoring Beek Vooruit) heeft via een groot aantal sponsoren een fors bedrag bijeen gebracht om dit allemaal mogelijk te maken voor onze leden, vrijwilligers en bewoners van Prinsenbeek en omgeving! Deze sponsoren zijn deze avond samen met hun gasten aanwezig bij de wedstrijd. Voor hen is de kantine en het terras bij de kantine ingericht. Dat betekent dat deze plaatsen alleen voor hen toegankelijk zijn.

  Vragen of opmerkingen?
  Stuur dan gerust een email naar NAC2023@beekvooruit.nl.