• Details jeugdtoernooi Beek Vooruit 03-06-2023

  Beste deelnemers en (andere) belangstellenden!

  Hieronder treffen jullie de belangrijkste wetenswaardigheden over het  jeugdtoernooi van 03-06-2023 aan.

  Aanvangstijd en aanmelding 
  Ochtend-toernooi JO8 t/m JO10
  Voor het ochtend-toernooi hebben zich 50 teams ingeschreven. Deze worden verdeeld over 8 poules in de leeftijdsgroepen en de ingeschreven klassen. Het toernooi begint om 9:30 uur en de prijsuitreiking is om 12:30 uur! Graag aanmelden om 9.00 uur bij het toernooisecretariaat. Hier krijg een een kleedlokaal, eventueel een locker en een speelveld toegewezen. 

  Middag-toernooi JO11 en JO12
  Voor het middag-toernooi hebben zich 33 teams ingeschreven. Deze worden verdeeld over 7 poules in de leeftijdsgroepen en diverse klassen, waar men zich voor heeft ingeschreven. Het toernooi begint om 14:00 uur en de prijsuitreiking is omstreeks  16:30 uur! Graag aanmelden om 13.30 uur bij het toernooisecretariaat. Hier krijg een een kleedlokaal, eventueel een locker en een speelveld toegewezen. 

  Parkeren
  Probeer zoveel mogelijk te “carpoolen” omdat op ons parkeerterrein niet alle auto’s kunnen staan. In de naastgelegen woonwijk is maar zeer beperkt ruimte om te parkeren. Let op de parkeerverboden in de straten rondom Beek Vooruit!

  Kleedruimte
  Wij beschikken over 12 kleedlokalen. Bij het aanmelden krijgen jullie een kleedlokaal toegewezen. Gezien het aantal teams dat deelneemt aan dit toernooi kunnen de kleedlokalen alleen gebruikt worden voor het omkleden. Na het omkleden dient de kleedkamer leeg te worden achtergelaten. Het team kan desgevraagd een locker (tegen betaling van borg) krijgen waar de kleding e.d. in opgeborgen kan worden.

  EHBO:
  Er is deze dag een EHBO post aanwezig.

  Prijsuitreiking:
  Na het toernooi is er een prijsuitreiking, waar elke deelnemer(speler) een aandenken krijgt voor het behaalde resultaat. Ook trakteren we de kinderen op een versnapering en een drankje.

  Poule en klasse-indeling:
  Alle gegevens over poulindelingen, standen, programma zijn te vinden in de Voetbal.nl app! Ga hiervoor in de app naar Beek Vooruit en kijk op toernooien (zie schermafbeeldingen hieronder). Heb je de app nog niet? Kijk dan op informatie over de voetbal.nl app hoe je aan deze app komt. 
  Tijdens de dag zelf zijn deze gegevens ook te zien op de TV-schermen in de kantine van Beek vooruit.

  Vragen of opmerkingen?
  Stel ze gerust aan de toernooicommissie. Bereikbaar via email op toernooi@beekvooruit.nl!