• Jack Sweres nieuwe hoofdtrainer Beek Vooruit 1!

  24 dec 2021 Beheerder
 • Op 7 december kondigde Beek Vooruit aan dat de samenwerking tussen de hoofdtrainer Marcel van Helmond en Beek Vooruit na afloop van dit seizoen wordt beëindigd. Vandaag is bekend geworden dat Jack Sweres vanaf seizoen 2022/2023 de nieuwe hoofdtrainer van Beek Vooruit 1 wordt. De 59-jarige Sweres tekende een contract voor twee jaar met Beek Vooruit.

  Voetbal op nummer 1
  Jack ademt sport en dan vooral voetbal. Hij speelde maar liefst 20 jaar bij NAC, waarvan 32 wedstrijden in de Eredivisie. Hierna speelde hij niet onverdienstelijk bij onder andere Baronie waar hij diverse titels won. Onder zijn aanvoerderschap werd Baronie Nederlands kampioen. Bij Beek Vooruit voetbalde Jack ook nog een aantal jaren. Daarna werd hij trainer bij Baronie, Internos, Virtus, Rood Wit en zijn huidige club Zundert.

  Geen onbekende
  Jack komt uit Prinsenbeek en is een bekende van veel spelers en supporters van Beek Vooruit. Hij is vader van Jorn en Rouby en woont samen met Henny. Zijn zoon Jorn is daarnaast ook speler van Beek Vooruit 1 hetgeen tot een unieke combinatie leidt.

  Eigen dorp
  Jack is dan ook erg enthousiast en trots om bij Beek Vooruit, in zijn eigen dorp, aan de slag te gaan. Beek Vooruit heeft een talentvolle selectie. Beek Vooruit 1 en 2 en de overige selectie teams van de jeugd spelen allemaal op een goed niveau. Daarnaast is Beek Vooruit een prachtige grote voetbalvereniging van, voor en door voetballers en vrijwilligers van Prinsenbeek.

  Wij wensen Jack heel veel succes met deze mooie uitdaging.