• Installeer de voetbal.nl app en blijf op de hoogte !

    27 aug 2022 Beheerder
  • Beek Vooruit maakt voor de organisatie van de voetbalactiviteiten gebruik van de faciliteiten van Sportlink. Sportlink is een geavanceerde tool die het mogelijk maakt om informatie vanuit de KNVB zoals indelingen en wedstrijdschema's direct zichtbaar te maken via de website maar ook via de Voetbal.nl app. 

    Deze app bestaat al een paar jaar en veel van onze leden maken hier ook al gebruik van, maar nog niet iedereen. Op de website is een pagina ontwikkeld waar je informatie kunt vinden hoe je de voetbal.nl app op je mobiel kunt installeren, maar ook hoe je pushberichten ontvangt. Onze club gaat alle nieuwsberichten die via deze website geplaatst worden ook via een pushbericht naar al onze leden sturen. Zet dus ook je pushmeldingen aan en zorg ervoor dat je op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen! Klik hier voor de pagina over de voetbal.nl app. 

    Kijk ook eens goed naar je privacy instellingen. Een fors aantal leden heeft (onbedoeld?) de naam afgeschermd: dat betekent dat je binnen de voetbal.nl app niet binnen je team zichtbaar bent. Kijk daar ook nog eens goed naar; hoe je dat aanpast staat ook vermeld op de pagina over de voetbal.nl app. 

    Vragen: mail naar communicatie@beekvooruit.nl