• Help jij mee om de wedstrijd Beek Vooruit – NAC goed te laten verlopen?

  13 jun 2023 Beheerder
 • Zoals jullie inmiddels allemaal wel zullen weten speelt NAC op 12 juli om 19.00 uur een oefenwedstrijd tegen Beek Vooruit op sportpark de Heikant. Dit is voor onze vereniging een groot evenement wat een forse voorbereiding inhoudt. Een speciale commissie onder leiding van Stan de Graaf is hier al enige tijd met veel energie en zin aan bezig.

 • Hulp gezocht!
  We kunnen dit echter niet alleen! We zoeken nog hulp om de zaken rondom de wedstrijd goed geregeld te krijgen. We doen een beroep op onze leden en supporters om hier bij te helpen! Kom jij ons helpen? We zijn op zoek naar in totaal minimaal 18 vrijwilligers Hieronder vind je de verschillende taken die jij kunt vervullen deze avond. Je wordt om 17.45 uur bij Beek Vooruit verwacht en je bent, afhankelijk van je taak, uiterlijk om 23.00 uur klaar, sommige daarvan ook eerder.  

  Vijf mensen voor verkoop tickets en munten horeca
  Om 18.00 uur gaan de poorten open en vanaf dat moment start ook de verkoop van tickets aan de poort en de verkoop van munten voor de horeca. We zoeken vijf mensen die dit willen gaan doen, waarbij de transacties met name via PIN plaatsvinden. De eerste twee mensen zijn rond 19.30 uur klaar, rond 22.00 uur is de derde klaar en de laatste twee om 22.45 uur.

  Vier mensen om tickets bij de poort te controleren en algemeen toezicht
  Als de poorten om 18.00 uur opengaan dan zullen de eerste supporters en gasten het park willen betreden. Bij de poort willen we graag vier personen hebben die de tickets scannen van de gasten. Vier personen starten bij de toegangscontrole. Vanaf ongeveer 19.30 uur kunnen twee van deze vier zich inzetten voor algemeen toezicht/gastheerschap. Vanaf 20.30 uur gaan de twee overige vrijwilligers dit ook doen tot ongeveer 21.30 uur.

  Zeven mensen die het verkeer op en rondom het sportpark in goede banen leiden
  Ondanks het feit dat we hopen dat veel van de toeschouwers te voet naar de Heikant komen, zal dat niet voor iedereen mogelijk zijn. Daarom zoeken we voor het regelen van het verkeer op en rondom de Heikant zeven mensen die dit willen doen. De eerste vrijwilliger start om 17.00 uur en de andere zes om 17.45 uur bij Beek Vooruit zodat uiterlijk 18.00 uur de posten ingenomen kunnen worden. Van deze zes verkeersregelaars gaan er vier staan bij de afsluiting van de Heikantsestraat. Zij blijven tot ongeveer 21.30 uur op hun post en zijn daarna klaar. Drie verkeersregelaars blijven tot ongeveer 22.00 uur op hun post waarna ook zij klaar zijn.

  Minimaal twee mensen voor algemeen toezicht en gastheerschap
  We zoeken ook nog twee vrijwilligers die vanaf 18.00 uur op het park rondlopen voor meer algemeen toezicht en gastheerschap. Je bent herkenbaar door het shirt dat je van ons krijgt. Je wijst bezoekers eventueel de weg en wijst ze -als dat nodig of wenselijk is - ook op de regels die op het park gelden. Je krijgt later op de avond hulp van de vrijwilligers dit de tickets bij de poort hebben gecontroleerd.

  Wat krijg je ervoor terug?
  In elk geval een hoop gezelligheid! Daarnaast de kans om de avond gratis te bezoeken en dankbaarheid van de bezoekers, overige vrijwilligers en Beek Vooruit! Je wordt voorzien van drinken en waar nodig ook eten. Kom dus helpen!

  Hoe meldt je jezelf aan?
  Heel simpel. Stuur een email naar NAC2023@beekvooruit.nl en geef aan wat je wilt doen op deze avond. Dan gaan wij daarmee verder aan de slag en volgt verdere berichtgeving. Heb je nog vragen of wil je meer weten, stuur dan ook een email. Wij vertrouwen op jullie medewerking en gaan er vanuit dat we dit samen kunnen regelen: Beek Vooruit zijn we immers SAMEN!.