• Help Gambiaanse Voetbaltalenten Stralen! 🌟

  25 feb 2024 Beheerder
 • Help Gambiaanse Voetbaltalenten Stralen! 🌟

  Beste ouders van de jeugdspelers van Beek Vooruit en andere voetballiefhebbers!

 • Ik ben net terug vanuit Gambia, een prachtig land met geweldige mensen, maar helaas ook een van de armste landen ter wereld. Tijdens mijn verblijf heb ik een voetbalacademie ontdekt waar jonge talenten met enorm veel enthousiasme trainen. Echter, er is een uitdaging: het delen van voetbalschoenen.

  Elke wedstrijd of training krijgt één speler de schoenen, en daarna worden ze doorgegeven aan een andere jongen voor de volgende activiteit. Een simpel paar voetbalschoenen kan het verschil maken voor deze gepassioneerde jongens.

  Hoe kun jij helpen?
  Ik ben op zoek naar goede voetbalschoenen in de maten 35-42/43. Heb je nog schoenen die je kinderen zijn ontgroeid? Doneer ze en bezorg deze talentvolle jongens een eigen paar!

  Transportkosten en samenwerking
  Als je een sponsor bent of kent die het transport (deels) kan betalen (1 bananendoos met de boot kost maar  €12,- ) geweldig! Anders neem ik graag de transportkosten voor mijn rekening. Ik sta ook open voor andere vormen van samenwerking, zoals het doneren van oude voetbalshirts.

  Ik kom ze halen of je kunt ze komen brengen! 
  Heb jij voetbalschoenen over? 
  Mail dan naar carolien_gelderblom@hotmail.com of bel mij op 06-33742976.

  Belangrijk
  Jouw bijdrage maakt niet alleen een verschil in hun spel, maar ook in hun glimlach. Laten we samen deze jongens laten stralen!

  Heb je vragen of wil je meer informatie? Bel me gerust. Samen kunnen we een verschil maken!

  Met vriendelijke groet,
  Carolien Gelderblom