• Het jeugdkamp gaat ook dit jaar helaas niet door

  25 mei 2021 Beheerder
 • Beste ouders en kinderen van O10-11 en O12-O13,

  In het komende weekend stond het jaarlijks terugkerend voetbalkamp op de planning. We moeten jullie helaas melden dat we dit voor het 2e jaar niet door kunnen laten gaan.

  Risico
  Zoals iedereen weet zijn we door het COVID-19 virus gebonden aan richtlijnen zoals de 1,5 meter regel die we tijdens het kamp moeilijk kunnen aanhouden. De vraag is dan ook of we kamp veilig zouden kunnen houden; we willen ook niet dat de leiders het risico lopen op besmettingen. Daarom organiseren we dit jaar geen kamp. Helaas en met pijn in het hart, want ik ga ieder jaar weer met plezier op pad om jullie een onvergetelijk weekend te geven.

  Ons kampadres mist jullie ook!
  Het zou leuk zijn als jullie een kaartje sturen naar ons kampadres om ze een beetje te steunen in deze moeilijke tijden voor hun. En zet er bij dat je van Beek-Vooruit bent zodat ze weten waar hij vandaan komt. Ook al zou je niet met voetbalkamp mee gaan maar ben je lid van Beek-Vooruit dan zou het leuk zijn als ze een kaartje te ontvangen. Hoe meer hoe leuker het voor hun zou zijn om iets te ontvangen. Want ook zij missen de kinderen al het hele jaar.

  Het adres is:
  Kampeerboerderij Kuijpershoefke
  Land van Kleef 6A
  5175 BT Loon op Zand

  Ook is het uiteraard mogelijk om met je familie of elftal een week of weekend te boeken bij het Kuijpershoefke. Bij interesse neem dan contact op met Corina Kuijpers!

  Namens het kampbestuur wens ik jullie goede gezondheid toe en laten we hopen dat dit snel achter de rug is.

  Met vriendelijke groet,

  Jaap de Klerk