• Gevolgen naderend vertrek voorzitter Beek Vooruit

  15 mrt 2021 Beheerder
 • Zoals jullie ongetwijfeld hebben gelezen gaat Jan Hoppen na de eerstvolgende Algemene Leden Vergadering van Beek Vooruit stoppen als voorzitter van onze voetbalvereniging. Jan geeft aan dat het voorzitterschap steeds lastiger of eigenlijk niet is te combineren met de werkzaamheden voor zijn bedrijf. “Maar juist nu heeft het relatief nieuwe bestuur van Beek Vooruit extra energie nodig, dat kan ik Beek Vooruit nu niet meer geven. Daarom is het juiste moment om afscheid te nemen aangebroken” aldus Jan.

  Jan is al sinds 2012 voorzitter en heeft onze club echt een flinke stap verder gebracht. Toen hij begon hadden we een hoofdveld van natuurgras en verder drie velden en een trainingsstrook. Nu hebben we een prachtig hoofdveld met kunstgras, ledverlichting en daarnaast ook nog een extra natuurgrasmat erbij. Ook is er geen ledenstop meer. Daarnaast is onze club ver gevorderd met de voorbereiding voor nieuwe kleedkamers en kantine! Jan heeft veel voor de club betekend.

  Het bestuur vind het jammer dat Jan gaat stoppen maar begrijpt en respecteert zijn besluit volledig. Uiteraard gaan we bij de eerstkomende ALV op gepaste wijze afscheid nemen van Jan. Jan blijft actief in de bouwcommissie, maar ook als sponsor en trouwe supporter.

  Jan legt een deel van zijn taken nu neer. Onze secretaris Ton de Peijper en penningmeester Ella Snoek nemen die taken van Jan over.

  Beek Vooruit gaat op zoek naar een nieuwe voorzitter
  Door het naderend vertrek van Jan is het bestuur van Beek Vooruit op zoek naar een nieuwe voorzitter. Ben jij iemand die Beek Vooruit verder kan maar vooral wil helpen met de uitdagingen die voor ons liggen? Iemand die Voetbal met een hoofdletter V schrijft en een Beek Vooruit hart heeft? Een inspirator en verbinder? Iemand die de grote lijnen (mee) uitzet maar ook, samen met de andere bestuursleden, het meerjarenbeleid bewaakt en helpt de afgesproken doelstellingen te realiseren? Dan komen we heel graag met jou in gesprek! Benader hiervoor gerust onze secretaris Ton de Peijper (06-53775872, secretaris@beekvooruit.nl) of onze penningmeester Ella Snoek (06-22907906, penningmeester@beekvooruit.nl).